Home  //  Oprema  //  Proizvodi

Praznici su pred nama, dani kada konačno imamo vremena da se uz šoljicu toplog napitka odmorimo tokom hladnih zimskih dana. Predlažemo Vam da se opustite i prepustite novoj Doncafé Choco cafépo kojoj ćete pamtiti ovogodišnja slavlja i praznična druženja. Već tradicionalno, sve one koji vole da probaju nešto novo, obradovaćemo uzbudljivim iskustvom uživanja u kafi ograničene serije.

 

Posle cimeta i nugata, Choco café zagrejaće vaša srca i učiniti da ova zima ima posebnu draž. Upotpunite svoju novogodišnju bajku uz jedinstvenu domaću kafu sa ukusom čokolade. Doncafé Choco café je idealan spoj kojem je teško odoleti. Pažljivo izbalansirana mešavina pržene kafe u kombinaciji sa najfinijim kakao prahom i neodoljivom aromom čokolade napravljena je tako da zadovolji sva naša čula. Punoća ukusa i savršeno isprepletani mirisi kafe i čokolade pravi su izbor za ljubitelje kafe i opuštanje u prazničnoj atmosferi. Ove godine praznici će biti još lepši i slađi uz novu Choco café.

 

Domaća kafa sa ukusom čokolade savršeni je dar za sve hedoniste i zato je Doncafé i ove godine pripremio praznični poklon set. Veseli Deda Mrazovi i naš Budiša očekuju vas na poklon šoljici uz koju ćete provesti mnoge nezaboravne trenutke i uživati u čaroliji slavlja. Pored šoljice, u novom poklon setu ograničene serije, čekaju vas i Doncafé Choco café, kao i Doncafé Moment, u pakovanjima od po 200 grama. Obradujte svoje prijatelje originalnim poklonom koji će učiniti da im ovi praznici ostanu u posebnom sećanju.

 

Iskusite jedinstveni miris zadivoljstva. Neka i ova zima miriše na dobro, neka miriše na Doncafé!

 

 

U cilju lakšeg obavljanje posla, Weber vam ove godine donosi lepak za pločice na bazi tixo tehnologije!

 

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...