Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Kurs za HACCP administratore 22. i 23. februara

Kurs za HACCP administratore 22. i 23. februaraKurs za HACCP administratora biće organizovan na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu 22. i 23. februara. Obuku može da pohađa najviše 20 kandidata, a rok za prijave je 20. februar. 

Polaznici će imati priliku da steknu celovita teorijska i praktična znanja potrebna za uspešnu implementaciju HACCP-a. Po položenom kursu kandidati će imati mogućnost održavanja HACCP sistema u svojim firmama, kao i obavljanja konsultantskih poslova implementacije HACCP sistema za druge firme.

Predavači na ovom kursu biće priznati stručnjaci u oblasti edukacije i ocenjivanja usaglašenosti sistema menadžmenta sa dugogodišnjim radnim iskustvom u primeni i ocenjivanju zahteva HACCP sistema. Obuka će se sprovoditi kombinacijom nastavnog i grupnog rada uz aktivno vežbanje na konkretnim primerima iz prakse. Biće prezentovani rezultati svih vežbi i aktivno će se o njima diskutovati.

Koordinator obuke će biti Zdravko Šumić, istraživač saradnik na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu. Šumić je, inače, ocenjivač za tela koja sprovode provere i sertifikaciju sistema menadžmenta ISO/IEC 17021 i ocenjivač i konsultant za menadžment sisteme ISO 9001, ISO 14000 i ISO 22000.

Share