Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Diageo pokrenuo sajt za prodaju luksuznih brendova


A
lexander & James (www.alexanderandjames.com) je luksuzni online magazine i prodavnica preko kojeg je moguće kupiti Reserve brendove kompanije Diageo. Ponuda uključuje Johnnie Walker Blue Label, Johnnie Walker Gold Label Reserve, Tanqueray No.Ten, Ciroc Ultra Premium vodku, Ketel One vodku i određene Diageo single maltove. Pored prodaje, sajt će nuditi posetiocima priliku da nauče više o pojedinim brendovima, kao i raznorazne savete, od slaganja ukusa čokolade sa rumom do degustacije tekile.

- Sajt je napravljen kao odgovor na zahtev potrošača da kupuju luksuznu robu online. Ovo je šlag na torti iskustva sa luksuznim brendovima gde će ljudi imati priliku da uče o našim pićima i da dobiju savete od stručnjaka o slaganju hrane i mešanju pića za svaku priliku – izjavila je Philippa Dickson, direktorka u Alexander & James.

Sajt ima mogućnost povezivanja sa Fejsbukom, dajući priliku korisnicima da podele svoju listu želja sa prijateljima. Trenutno, prodaja je omogućena samo potrošačima iz Velike Britanije, ali uskoro se planira i proširenje na ostatak kontinenta. 

 

 

Share