Home  //  Management  //  Istražujemo

Gde i kako odlagati plastiku ili staklo? Kako čuvati papirnu ambalažu? Može li neko sam da odveze otpad na deponiju ili to mora da uradi ovlašćena firma?

 

Odgovara Radmila Šerović, šef Odseka za upravljanje komunalnim i posebnim tokovima otpada, Odeljenje za upravljanje otpadom, Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja

 

Iako se u jednom restoranu prosečne veličine mesečno može nakupiti na desetine, pa i stotine kilograma organskog i neorganskog otpada, reciklaža u ugostiteljstvu je u povoju

 

U Srbiji ukupno postoji oko trideset kompanija specijalizovanih isključivo za pružanje usluga keteringa, od kojih je većina fokusirana na prestonicu, pokazalo je istraživanje koje je sproveo naš časopis

 

Pri određivanju cena šoljice espresa, ugostitelji se, osim nabavnom cenom kafe, rukovode i cenom kod konkurencije

 

Najnovije vesti


Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...



Akvizicija kompanije Knjaz Miloš

Mattoni 1873 i PepsiCo završili zajedničku akviziciju kompanije Knjaz Miloš, srpskog proizvođača mineralne vode i bezalkoholnih pića 



Završen Beer fest

Odgovorna konzumacija alkohola i briga o okolini pre svega!



Otvoren restoran „Banjica“ u sklopu „SP RESORT Stara planina“

U četvrtak 15.08.2019. svečano je otvoren restoran ,,Banjica” koji će raditi u okviru kompanije SP RESORT Stara planina. Posetioci restorana će od sada moći da uživaju u najraznovrsnijim specijalitetima po kojima je ovaj kraj nadaleko poznat



Tri stvari koje morate probati ovog leta

Novo leto znači nove avanture! Sa dolaskom najsunčanijeg godišnjeg doba dolazi i inspiracija za opuštene letnje večeri na terasama, u dvorištima i na plažama, okupljanja na gradskim krovovima i ispijanje šarenih koktela. Vreme je da pustite...