Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Stari Beograd
2.8 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (5 Votes)

U dvorištu stare zgrade u centru prestonice ušuškan je restoran Stari Beograd. „Tradicija s duhom Belle epoque, spoj starog srpskog ukusa, evropskog mirisa i atmosfere, vremena kada je kafana bila stecište kvaliteta, humora, intelekta i hedonizma, džez i ćevapi, soul i prase, bluz i pihtije, toplo, intimno zimi, razdragano, veselo i prijatno leti”, kaže menadžer Stepan Plavšić.

Restoran Stari Beograd prati nove trendove kulinarstva, ali se ne odriče ni starih tradicionalnih, proverenih recepata za spremanje jela tipičnih za naše podneblje. Akcenat je, kako kaže meandžer, prvenstveno na kvalitetu namirnica, a potom i na kvalitetu jela za koja je zadužen šef kuhinje Dejan Milovanović.

Neki od specijaliteta su sporo dinstana rebra black angus juneta s rustičnim krompir-pireom, glazirane praseće bajadere s domaćinskim krompirom i rolovana dimljena pastrmka sa sušenim paradajzom.

Osim u pažljivo odabranim vinskim etiketama, gosti mogu uživati i u odabranom programu piva, kvalitetnoj rakiji i koktelima.

 


Stari Beograd


tip lokala: Restoran nacionalne kuhinje 

radno vreme: 9-23

telefon:  011/33-41-611

mobilni: 065/33-41-611

adresa: Knez Danilova 4

grad: Beograd

sajt: 

Nema izdvojen deo za nepušače.


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži