Home  //  Lokali  //  Restorani  //  Temperament
2.4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.40 (5 Votes)

Temperament je novi restoran u Beton hali, pored Save. Otvoren je s misijom da posetiocima prenese ljubav prema Beogradu, nacionalnoj hrani i muzici, kao i da svako od njih pronađe kutak mira i uživanja u opuštajućem ambijentu čiji je dizajn delo arhitekte Aleksandra Vidića. Iz restorana se pruža lep pogled na reku, a gosti mogu da slušaju živu muziku svake večeri od 22 sata do kasno u noć.

Kreatori nacionalnog menija su majstori svog zanata Jovica Jovićević i Bojan Lacmanović. U ponudi je više od 100 etiketa najkvalitetnijih stranih i domaćih vina koja se mogu poručiti na čašu. Na raspolaganju su i najraznovrsnije domaće rakije, kao i širok asortiman ceđenih sokova, piva i koktela.

Parola restorana je: „Oživite s nama sva svoja čula i probudite temperamentnost!”

 


Temperament


tip lokala: Restoran nacionalne kuhinje 

radno vreme: 10–2

telefon: 

mobilni: 060/313-17-97

adresa: Karađorđeva 2–4

grad: Beograd

sajt: 

Ima izdvojen deo za nepušače.


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...