Home  //  Lokali  //  Predstavljamo  //  Park Hyatt Mallorca

EKSKLUZIVNO S MAJORKE

 

Novi luksuzni hotel Park Hyatt smestio se na jednom od najpopularnijih i najvećih ostrva u Evropi – Majorki. Nalazi se na mestu bez ulice i broja, i do njega vodi samo jedan vijugavi put koji su probili lokalni meštani. 

U hotelu je sve podređeno komforu, a iako je otvoren pre samo nekoliko meseci, već pretenduje da postane nova luksuzna destinacija

 

Hotel je smešten na severozapadnom delu ostrva u dolini Kap Vernel i ujedno je prvi Hyatt ikada otvoren na Majorki. Udaljen je sat vožnje od aerodroma Palma de Majorka (PMI) i izgledom se uklapa u arhitekturu sela tog kraja. Njegova spoljašnjost odiše tradicijom, ali gostima su pružene sve blagodeti savremene tehnologije standardizovane u hotelima Hyatt. 

 

Hotel ima 142 smeštajne jedinice u glavnom objektu, uključujući i šesnaest jedinstveno dizajniranih apartmana, dok se u neposrednoj blizini centralne zgrade nalaze četiri sobe prilagođene slepim i slabovidim gostima u kojima se komunikacija odvija pomoću Brajevog pisma. Sve sobe su u umirujućim tonovima boje kamena i s naglašenim dekorom. Svaka soba ima terasu i mini-vrt, a u kupatilima su dvojni umivaonici i televizori integrisani u ogledalo. Iz soba i apartmana pruža se spektakularan panoramski pogled na plodne doline Kap Vernela.

U sklopu kompleksa nalaze se dva bazena, za odrasle i za decu, i bar smešten na samom bazenu koji gostima nudi lagane zalogaje i sendviče, sveže ceđene sokove i smutije. Za spa i fitnes rezervisano je 1.200 kvadratnih metara, a teretana je otvorena 24 sata dnevno. Ljubitelji golfa mogu da se nadmeću na četiri terena u radijusu od osam kilometara. Park Hyatt je tokom cele godine idealno mesto za gotovo sve sportske aktivnosti, od brdskog biciklizma i alpskog hodanja preko planinarenja do raznih sportova na vodi. 

 

Raznovrsni barovi i restorani smešteni su u kompleksu hotela, tako da gost ne mora da napušta hotel da bi probao gastronomske specijalitete. 

Balearic je glavni restoran hotela Park Hyatt. Fine dining koncept zasnovan je na jelima koja se pripremaju od lokalnih namirnica. Na meniju su tradicionalna majorčanska i katalonska jela, a služe se, između ostalog, i doručak i večera. 

 

Asia je najekskluzivniji restoran u ovom hotelskom kompleksu. Osim u unutrašnjem delu, gosti mogu i na prelepoj verandi da uživaju u ukusu omiljenih jela azijske kuhinje. 

Na čelu Tapas bara nalazi se David Garsija, kuvar zaslužan za to što je madridski restoran Abora, u kom je on donedavno radio, dobio Mišlenove zvezdice. U ponudi su autentični španski tapasi, meso od dvadeset različitih krava i nezaobilazna španska šunka, odležala između 16 i 50 meseci. 

Cafe Sa Placa nudi razne vrste kafe, 100 odsto arabike, čajeve i kolače. Uređen je tako da omogućava gostima da rade na svojim laptopovima ili da se udobno smeste i pročitaju novine. 

Noćenje u dvokrevetnoj sobi košta 400 evra, dok u sezoni cena raste i do 800, i u nju je uključen doručak, a sve ostale aktivnosti dodatno se plaćaju. Kućni ljubimci su dobrodošli jedino ako njihova težina ne prelazi osam kilograma. CBN

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži