Home  //  Lokali  //  Kafići  //  Savana
3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (4 Votes)

Savana je jedan od najstarijih zemunskih lokala. Ko god je bar jedanput prošetao duž zemunske obale Dunava, sigurno je svratio na kafu u Savanu. Ali ne bilo kakvu kafu, već takozvanu cigansku moku napravljenu prema gazdaričinom receptu.

– Atmosfera je domaćinska, gosti vole da dođu ovde jer zaista ne štedimo na sastojcima, pa tako slobodno mogu da kažem i da su naši specijaliteti domaćinski napravljeni. Osim leti, gosti sede na Savani i zimi i ispijaju kakao sa cimetom i šlagom, prepoznatljiv napitak ovog kafića – kaže teta Ljilja, vlasnica Savane.


Savana - INFO


tip lokala: kafić

radno vreme:

telefon: 011 723545

mobilni: 

adresa: Kej Oslobođenja

grad: Beograd

tip usluge, kuhinja:  

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kako da kreirate sopstvenu chill out zonu

Mnogima od nas prečesto je nedostajalo vreme koje ćemo posvetiti samo sebi. Sticajem okolnosti poslednjih dana i nedelja čini se da ćemo imati dovoljno vremena za sebe, svoje misli i stvari, te ga valja pametno iskoristiti. Kako biste ovo vreme...GLOVO nastavlja rad

U kompaniji Glovo naš glavni prioritet tokom ove epidemije uvek su bezbednost, zdravlje i dobrobit naših zaposlenih, korisnika, kurira i partnera.

Vlada Srbije pokrenula je vanredne mere ograničenja kretanja i zatvaranje granica radi daljeg...Plazma Stiksi: Nova Plazma sa najviše čokolade ikad!

Kompanija Bambi, lider na konditorskom tržištu, rešila je da obraduje sve ljubitelje Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na jako pozitivne reakcije kod potrošača, sada je predstavljen novi proizvod. Kako bi...Jovan Mrđenović kolumna

GOSPODINU S LJUBAVLJU

Ovo je pravi naslov za priču o Slobodanu Dakiću Daki, čuvenom ugostitelju iz Zemuna koji je marta 1981. godine otvorio kultni restoran Daka u mirnom kraju Zemuna, u Hercegovačkoj ulici. Time je počelo novo doba za...Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...