Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Sheraton
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Prvi Sheraton hotel u Srbiji otvoren je u Novom Sadu. Prostire se na 13.000 kvadratnih metara i poseduje 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički. Osim po luksuznim sobama i jedinstvenom enterijeru, hotel se izdvaja i kongresnim prostorom. Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću održavanja više događaja istovremeno, ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju. Gostima su na raspolaganju à la carte restoran i Wine&Tapas bar koji su otvoreni za sve, a ne samo za goste hotela. Na poslednjem spratu je spa i velnes centar. 

– Našim gostima na raspolaganju je termalna zona sa sauna svetom, džakuzi u savršenom ambijentu za relaksaciju i veliki izbor spa-tretmana koji će upotpuniti boravak u hotelu. Moderan fitnes-centar s pogledom koji oduzima dah daje dodatnu motivaciju svim gostima koji žele da ostanu u top-formi i tokom boravka u hotelu – kaže Svetlana Kostić, marketing menadžerka MK Resorta. 

U okviru hotela nalaze se i tzv. klub sobe i klub lounge, s posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.

Sheraton ima četiri zvezdice i MK Group u njega je uložio 12 miliona evra. Hotel posluje pod franšizom Marriott International. 

 


SHERATON - INFO


tip lokala: hotel

radno vreme:

telefon: 011/7-555-700

mobilni: 

adresa: Polgar Andraša 1

grad: Novi Sad

sajt:  www.mkresort.com


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Kako da kreirate sopstvenu chill out zonu

Mnogima od nas prečesto je nedostajalo vreme koje ćemo posvetiti samo sebi. Sticajem okolnosti poslednjih dana i nedelja čini se da ćemo imati dovoljno vremena za sebe, svoje misli i stvari, te ga valja pametno iskoristiti. Kako biste ovo vreme...GLOVO nastavlja rad

U kompaniji Glovo naš glavni prioritet tokom ove epidemije uvek su bezbednost, zdravlje i dobrobit naših zaposlenih, korisnika, kurira i partnera.

Vlada Srbije pokrenula je vanredne mere ograničenja kretanja i zatvaranje granica radi daljeg...Plazma Stiksi: Nova Plazma sa najviše čokolade ikad!

Kompanija Bambi, lider na konditorskom tržištu, rešila je da obraduje sve ljubitelje Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na jako pozitivne reakcije kod potrošača, sada je predstavljen novi proizvod. Kako bi...Jovan Mrđenović kolumna

GOSPODINU S LJUBAVLJU

Ovo je pravi naslov za priču o Slobodanu Dakiću Daki, čuvenom ugostitelju iz Zemuna koji je marta 1981. godine otvorio kultni restoran Daka u mirnom kraju Zemuna, u Hercegovačkoj ulici. Time je počelo novo doba za...Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...