Home  //  Lokali  //  Hoteli  //  Sheraton
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Prvi Sheraton hotel u Srbiji otvoren je u Novom Sadu. Prostire se na 13.000 kvadratnih metara i poseduje 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički. Osim po luksuznim sobama i jedinstvenom enterijeru, hotel se izdvaja i kongresnim prostorom. Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću održavanja više događaja istovremeno, ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju. Gostima su na raspolaganju à la carte restoran i Wine&Tapas bar koji su otvoreni za sve, a ne samo za goste hotela. Na poslednjem spratu je spa i velnes centar. 

– Našim gostima na raspolaganju je termalna zona sa sauna svetom, džakuzi u savršenom ambijentu za relaksaciju i veliki izbor spa-tretmana koji će upotpuniti boravak u hotelu. Moderan fitnes-centar s pogledom koji oduzima dah daje dodatnu motivaciju svim gostima koji žele da ostanu u top-formi i tokom boravka u hotelu – kaže Svetlana Kostić, marketing menadžerka MK Resorta. 

U okviru hotela nalaze se i tzv. klub sobe i klub lounge, s posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.

Sheraton ima četiri zvezdice i MK Group u njega je uložio 12 miliona evra. Hotel posluje pod franšizom Marriott International. 

 


SHERATON - INFO


tip lokala: hotel

radno vreme:

telefon: 011/7-555-700

mobilni: 

adresa: Polgar Andraša 1

grad: Novi Sad

sajt:  www.mkresort.com


 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži