Home  //  Hrana i Piće  //  Proizvodi  //  Presna torta Jagoda & nana

Korica od krupno mlevenog sirovog badema, suvih kajsija i svežih urmi. „Crveni“ krem je od jagoda i sirovih badema sa dodatkom kokosovog ulja i liofilizovane (tj. dehidrisane) jagode. „Zelenkasti“ krem je od sirovih badema, sitno seckane sveže nane sa dodatkom kokosovog ulja. Oba krema su zaslađena organskim agava sirupom. Dekorativni preliv je od kakao putera i kokosovog ulja sa dodatkom liofilizovane jagode, što prelivu daje blag, prijatan ukus jagode. Preko preliva je položena polovina sveže jagode i par listova sveže nane.

Proizvedeno bez termičke obrade, od sirovina biljnog porekla. Ne sadrži trans masti, šećer, brašno, jaja, mleko niti bilo kakve sirovine životinjskog porekla. Proizvodi se bez konzervansa i veštačkih boja i aroma.

 

Share

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...