Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa

Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve ugostitelje koji idu u korak sa inovacijama u industriji...

Da li ste već čuli za Cold Brew, kafu tokom čije pripreme se uopšte ne upotrebljava toplota, već se priprema i služi potpuno hladna? Hladno ekstrahovana kafa, koja sve većom brzinom stiče bazu poštovalaca u inostranstvu sada stiže i kod nas, i to zahvaljujući brendu Barcaffè koji ovu inovaciju prvi donosi na srpsko tržište. 

Barcaffè Cold Brew će ovog leta biti „zvezda“ ponude vašeg kafića, hotela ili restorana, kao premium proizvod i izbor sezone koji se mora probati. Ovo je proizvod vrhunskog kvaliteta, namenjen onima koji posebno uživaju u kafi, služen u elegantnim, brendiranim čašama i sa nekoliko kockica leda. Čak i osnovna verzija Barcaffè Cold Brew-a oduševiće redovne posetioce ukusom i izgledom, i privući nove - one koji ne propuštaju mogućnost da probaju inovativne proizvode.

Cold Brew ukus se odlično slaže sa mlekom, a savršeno kombinuje i sa dodacima koji nisu uobičajeni za toplu kafu – na primer, sa alkoholom. Nove mogućnosti za vašu kartu pića su bezbrojne, od kombinacije Barcaffè Cold Brew, crne čokolade i bademovog mleka, pa sve do potpuno drugačijih verzija sa dodacima sirupa u raznim ukusima. Ekskluzivnosti ponude dodatno doprinose i mogućnosti kombinovanja u koktelima, poput White Russian Cold Brew ili Orange Tonic Cold Brew.

Ukoliko rešite da Barcaffè Cold Brew uvrstite u svoju ponudu, osim proizvoda koji je pogodan za dnevnu i večernju konzumaciju i spreman za služenje, od Barcaffè-a dobijate i recepte, obuku osoblja, brendirane čaše, A table i flajere. Cold Brew RTD kafa se prodaje, dok se ostali sastojci za napitke koriste iz postojećeg asortimana HoReCa objekta. 

Barcaffè Cold Brew je, osim trenda koji ubrzano raste, i odlična poslovna odluka koja pokazuje lidere u razumevanju novih potencijala, kao i odlična prilika za dalji rast vašeg biznisa, a već se može pronaći u odabranim objektima širom Srbije. Najnoviji trend, dnevni osvežavajući napitak, ali i savršena osnova za neobične večernje koktele u jednom, Cold Brew će oživeti vašu kartu pića i pomoći vam da idete u korak sa svetskim dešavanjima na polju kafe. Budite među prvima koji će kupcima otkriti Barcaffè Cold Brew

 

Share