Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sajam meda od 3. do 6. oktobra

Sajam meda od 3. do 6. oktobraMeđunarodni sajam pčelarstva i meda biće održan od  3. do 6. oktobra na Tašmajdanu. Ove godine će se na sajmu predstaviti više od 200 izlagača iz Srbije i oko deset iz inostranstva.

U ponudi će, pored meda, biti i mnogi pčelinji proizvodi, kao što su propolis, polen, melemi, kao i kompletna oprema za pčelarstvo.  Posetioci sajma će moći da kupe kvalitetan med direktno od proizvođača. Ovogodišnja cena kilograma meda na sajmu biće oko 600 dinara.

Sajam će biti otvoren od  9 do 18 časova, a drugog dana sajma, u petak 4. oktobra najavljno je predavanje za posetioce pod nazivom Pčelinjim proizvodima do zdravlja.

Organizatori ovogodišnjeg sajmam meda, Tašmajdan 2013, su Društvo pčelara Beograd i Beogradsko udruženje pčelara, suorganizator je Savez pčelarskih organizacija Srbije, a pokrovitelj Skupština grada Beograda.

Share

Najnovije vesti


Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...»Perfetto« dan u vašem domu

Iako su praznici uveliko prošli, zimska čarolija ipak ne napušta domove. Vreme provedeno u toplom domu je čarobnije od svakog drugog trenutka. Dan je i dalje kratak, hladan i često sumoran, pa jedino što preostaje jeste da nakon radnog dana sa...