Home  //  Oprema

Gotovo svaki restoran, pa čak i mnogi kafići i barovi na meniju imaju doručak, a kako kažu ugostitelji, sve je više gostiju koji praktikuju da doručkuju u omiljenom lokalu. S obzirom na to da se u ponudi najčešće nalaze omleti ili jaja na oko, budite sigurni da ćete obradovati goste ukoliko im doručak servirate u obliku srca.

 

Vadičep žaba idealan je gedžet za otkačene bartendere

 

Kroz seriju promotivnih akcija, kompanija Smart pro, tokom jula na našem tržištu predstaviće italijanskog proizvođača rashladnih vitrina Enofrigo.

 

Vintidž stil popularan je i kada je reč o uređenju enterijera u ugostiteljskim objektima u našoj zemlji. Sijalice i lusteri najtraženiji su predmeti, što zbog osvetljenja lokala, što zbog neodoljivog izgleda koji podseća na period od dvadesetih do sedamdesetih godina prošlog veka. 

 

Napravljena od armiranog stakla sa neklizajućim gumenim nogicama, multifunkcionlana daska za sečenje brenda JosephJoseph potpuno je bezbedna za hranu. Otporna je na fleke i čini higijensku radnu površinu za pripremanje svih tipova hrane.

 

Izum pod nazivom I-kul lansirala je grupa momaka iz Danske kako bi ohladili pivo bez frižidera i struje. 

 

Dobro vino je osnovni element nezaboravnih večeri, ali samo ako se servira na tačno određenoj temperaturi. Termometar za vino poznatog brenda Kikerland pokazuje koliko bi trebalo da bude rashlađena određena vrsta vina, kao i kada je spremno za konzumiranje.

 

Inovativna sušilica za posuđe poznatog brenda JosephJoseph osim što je moderno dizajnirana, za razliku od drugih sušilica ima fleksibilna rebra koja posuđe drže fiksirano na mestu sprečavajući da se ono izgrebe, sklizne ili polomi.

 

Neobično dizajniran vinski čep poznatog brenda Fred&Friends još na prvi pogled oduševljava. Kada za šankom omiljenog bara ili kafića ugledate flašu vina zatvorenu minijaturnom bananom nećete moći da skinete osmeh sa lica. 

 

Savršeno rešenje za pravu meru obroka stiže iz kreativne radionice dvojca JosephJoseph. Merač za špagete odlična je alatka za ugostiteljske radnike koji rade u italijanskim restoranima i špageterijama u našoj zemlji.

 

Svaki bartender zna koliko je važno da svoju opremu uvek ima pri ruci kako bi uvek bio spreman za akciju. Najbolje rešenje za to je torba u koju staju sve neophodne alatke za rad poput šejkera, otvarača za flaše, džigera i drugih neophodnih sitnica.

 

Pred početak letnje sezone, ugostitelji se na sve moguće načine trude da ulepšaju bašte kako bi privukli što više gostiju. 

 

Poznati dvojac JosephJoseph kreirao je zgodnu alatku za sečenje pica, sendviča i kolača koja ugostiteljskim radnicima dosta olakšava posao. Sečivo je izrađeno od nerđajućeg čelika.