Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Tarkett podovi za enterijere u ugostiteljstvu

Pri opremanju ili renoviranju enterijera ugostiteljskih objekata, ključno je stvaranje ambijenta u kom će se gosti osećati prijatno i udobno, i što je najvažnije, poželeti da se vrate.  

Važnu ulogu u tome igra i podna obloga, a kompanija Tarkett nudi veliki izbor rešenja za pod kojć će savršeno odgoviti na ove zahteve, a da pritom bude otporan, dugotrajan i isplativ, kao i da se lako održava.

 

El Gato Negro, Beograd

El Gato Negro lounge bar imao je potrebu za brzom i efikasnom zamenom podne obloge koja će se uklopiti u njegovu specifičnu atmosferu i doprineti jedinstvenog užitka u najboljim specijalitetima meksičke i latino-američke kuhinje.

Logično rešenje je pronađeno u Tarkett laminatu i Patchwork Cappuccio dezenu kolekcije Lamin’Art.

 

Brza promena, jedinstveni enterijer

Laminat se i ovde pokazao kao sjajan izbor za brzu zamenu poda, ali i jačanje identiteta prostora, jer pruža veliki izbor boja i stilova, jednostavan je i brz za instalaciju, lak za održavanje i, što je najvažnije, pristupačan. 

 

Kakvi god da su zahtevi i imidž ugostiteljskog objekta, Tarkett profesionalna rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju jedinstvenog iskustva za posetioce.

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...