Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Tarkett podovi za enterijere u ugostiteljstvu

Pri opremanju ili renoviranju enterijera ugostiteljskih objekata, ključno je stvaranje ambijenta u kom će se gosti osećati prijatno i udobno, i što je najvažnije, poželeti da se vrate.  

Važnu ulogu u tome igra i podna obloga, a kompanija Tarkett nudi veliki izbor rešenja za pod kojć će savršeno odgoviti na ove zahteve, a da pritom bude otporan, dugotrajan i isplativ, kao i da se lako održava.

 

El Gato Negro, Beograd

El Gato Negro lounge bar imao je potrebu za brzom i efikasnom zamenom podne obloge koja će se uklopiti u njegovu specifičnu atmosferu i doprineti jedinstvenog užitka u najboljim specijalitetima meksičke i latino-američke kuhinje.

Logično rešenje je pronađeno u Tarkett laminatu i Patchwork Cappuccio dezenu kolekcije Lamin’Art.

 

Brza promena, jedinstveni enterijer

Laminat se i ovde pokazao kao sjajan izbor za brzu zamenu poda, ali i jačanje identiteta prostora, jer pruža veliki izbor boja i stilova, jednostavan je i brz za instalaciju, lak za održavanje i, što je najvažnije, pristupačan. 

 

Kakvi god da su zahtevi i imidž ugostiteljskog objekta, Tarkett profesionalna rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju jedinstvenog iskustva za posetioce.

Share

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...