Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Tarkett podovi za enterijere u ugostiteljstvu

Pri opremanju ili renoviranju enterijera ugostiteljskih objekata, ključno je stvaranje ambijenta u kom će se gosti osećati prijatno i udobno, i što je najvažnije, poželeti da se vrate.  

Važnu ulogu u tome igra i podna obloga, a kompanija Tarkett nudi veliki izbor rešenja za pod kojć će savršeno odgoviti na ove zahteve, a da pritom bude otporan, dugotrajan i isplativ, kao i da se lako održava.

 

El Gato Negro, Beograd

El Gato Negro lounge bar imao je potrebu za brzom i efikasnom zamenom podne obloge koja će se uklopiti u njegovu specifičnu atmosferu i doprineti jedinstvenog užitka u najboljim specijalitetima meksičke i latino-američke kuhinje.

Logično rešenje je pronađeno u Tarkett laminatu i Patchwork Cappuccio dezenu kolekcije Lamin’Art.

 

Brza promena, jedinstveni enterijer

Laminat se i ovde pokazao kao sjajan izbor za brzu zamenu poda, ali i jačanje identiteta prostora, jer pruža veliki izbor boja i stilova, jednostavan je i brz za instalaciju, lak za održavanje i, što je najvažnije, pristupačan. 

 

Kakvi god da su zahtevi i imidž ugostiteljskog objekta, Tarkett profesionalna rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju jedinstvenog iskustva za posetioce.

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...



Kako uspeti u ugostiteljstvu

Jovan Mrđenović

ugostitelj

I naravno, sada se pitamo, kao što smo se uvek i pitali, šta je to što jedan restoran izbaci u orbitu, dok drugi propadaju uprkos velikim investicijama, mestu na kome se nalaze, stilu, nameštaju, izboru jela i pića,...