Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Tarkett podovi za enterijere u ugostiteljstvu

Pri opremanju ili renoviranju enterijera ugostiteljskih objekata, ključno je stvaranje ambijenta u kom će se gosti osećati prijatno i udobno, i što je najvažnije, poželeti da se vrate.  

Važnu ulogu u tome igra i podna obloga, a kompanija Tarkett nudi veliki izbor rešenja za pod kojć će savršeno odgoviti na ove zahteve, a da pritom bude otporan, dugotrajan i isplativ, kao i da se lako održava.

 

El Gato Negro, Beograd

El Gato Negro lounge bar imao je potrebu za brzom i efikasnom zamenom podne obloge koja će se uklopiti u njegovu specifičnu atmosferu i doprineti jedinstvenog užitka u najboljim specijalitetima meksičke i latino-američke kuhinje.

Logično rešenje je pronađeno u Tarkett laminatu i Patchwork Cappuccio dezenu kolekcije Lamin’Art.

 

Brza promena, jedinstveni enterijer

Laminat se i ovde pokazao kao sjajan izbor za brzu zamenu poda, ali i jačanje identiteta prostora, jer pruža veliki izbor boja i stilova, jednostavan je i brz za instalaciju, lak za održavanje i, što je najvažnije, pristupačan. 

 

Kakvi god da su zahtevi i imidž ugostiteljskog objekta, Tarkett profesionalna rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju jedinstvenog iskustva za posetioce.

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...