Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Tarkett rešenja za ugostiteljstvo

Prijatna atmosfera i komfor su ključni zahtevi koje mora da zadovolji enterijer u ugostiteljskim objektima, jer njihov uspeh upravo zavisi od jedinstvenog ugođaja i želje za ponovnom posetom.

Kompanija Tarkett nudi veliki izbor podnih obloga koje savršeno odgovaraju na ove zahteve.

 

 

Burrito Madre, Beograd

Restoran brze hrane Burrito Madre Beograd pruža svojim gostima pun ukus meksičke kuhinje, te je samim tim i enterijer trebalo da odražava toplu i živopisnu atmosferu.

 

 

Caribic Pizza, Niš

Za potrebe opremanja restorana u Nišu, Caribic Pizza je tražila rešenje koje će se uklopiti u identitet samog brenda -  jedinstveno gastronomsko iskustvo, kvalitet i inovacije. 

Mnoštvo posetilaca u ovim restoranima zahtevalo je pod koji je izuzetno izdržljiv, a lak za održavanje.

 

LVT za jedinstvene enterijere

Oba restorana su rešenje pronašla u Tarkettovim luksuznim vinil pločama koje pružaju nebrojene mogućnosti kombinovanja boja i dezena. Izbor je u oba slučaja pao na „Wood“ dezene kolekcije iD Inspiration.

Sa zaštitnim slojem izuzetno otpornim na habanje, LVT dugo zadržava besprekoran izgled, uz minimalne troškove održavanja – bez potrebe za voskiranjem i poliranjem.

 

Kakvi god da su specifični zahtevi ugostiteljskog objekta, Tarkett profesionalna rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju vrhunskog iskustva za posetioce.

 

Share

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...