Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Tarkett rešenja za ugostiteljstvo

Prijatna atmosfera i komfor su ključni zahtevi koje mora da zadovolji enterijer u ugostiteljskim objektima, jer njihov uspeh upravo zavisi od jedinstvenog ugođaja i želje za ponovnom posetom.

Kompanija Tarkett nudi veliki izbor podnih obloga koje savršeno odgovaraju na ove zahteve.

 

 

Burrito Madre, Beograd

Restoran brze hrane Burrito Madre Beograd pruža svojim gostima pun ukus meksičke kuhinje, te je samim tim i enterijer trebalo da odražava toplu i živopisnu atmosferu.

 

 

Caribic Pizza, Niš

Za potrebe opremanja restorana u Nišu, Caribic Pizza je tražila rešenje koje će se uklopiti u identitet samog brenda -  jedinstveno gastronomsko iskustvo, kvalitet i inovacije. 

Mnoštvo posetilaca u ovim restoranima zahtevalo je pod koji je izuzetno izdržljiv, a lak za održavanje.

 

LVT za jedinstvene enterijere

Oba restorana su rešenje pronašla u Tarkettovim luksuznim vinil pločama koje pružaju nebrojene mogućnosti kombinovanja boja i dezena. Izbor je u oba slučaja pao na „Wood“ dezene kolekcije iD Inspiration.

Sa zaštitnim slojem izuzetno otpornim na habanje, LVT dugo zadržava besprekoran izgled, uz minimalne troškove održavanja – bez potrebe za voskiranjem i poliranjem.

 

Kakvi god da su specifični zahtevi ugostiteljskog objekta, Tarkett profesionalna rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju vrhunskog iskustva za posetioce.

 

Share