Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Na Bulevaru se grade dve kule

Dve kule sa po 14 spratova, u kojima će se nalaziti uprave javnih-komunalnih preduzeća, restorani, komercijalni i poslovni prostor, dve nove garaže, po jedna škola i vrtić, parkovi i pjacete, samo su deo onoga što je planirano u Bulevaru kralja Aleksandra, na potezu od Gospodara Vučića do Mite Ružića i Mis Irbijeve.

Prema nacrtu Plana detaljne regulacije, koji se nalazi na javnom uvidu a koji obuhvata delove Zvezdare, Liona i Dušanovca, planira se rekonstrukcija i širenje saobraćajne i infrastrukturne mreže i povećanje stambenog i poslovnog fonda, pišu Večernje novosti. 

Prizemni tržni centar ispred Doma zdravlja Zvezdara predviđen je za rušenje, baš kao i veći broj manjih kuća na čijem mestu bi nikle stambene zgrade, a veliku promenu doživela bi i Cvetkova pijaca. 

Pored modernizacije ispod nje će se graditi javna garaža, dok će druga biti u Ulici Živka Davidovića.

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...