Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Organski meni u restoranima

Ukoliko ste se odlučili da na meni vašeg restorana, kafića ili bara uvedete organsku hranu ili takozvani zdrav meni idealno rešenje za vas je multipraktična polipropilenska korpa za kuvanje i barenje povrća koja na naše tržište stiže iz poznate JosephJoseph radionice. Osim što divno izgleda, ugostiteljskim radnicima omogućava da na potpuno higijenski način pripreme zdrav obrok. Korpa ima strane čiji se položaj može nameštati kako bi se smestila u šerpe različitih veličina, a poseduje i rezistentne nogice od silikona kao i inovativni silikonski čuvar prstiju. 

 

 

 

 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...