Home  //  Oprema  //  Vesti  //  Doručak sa stilom

Gotovo svaki restoran, pa čak i mnogi kafići i barovi na meniju imaju doručak, a kako kažu ugostitelji, sve je više gostiju koji praktikuju da doručkuju u omiljenom lokalu. S obzirom na to da se u ponudi najčešće nalaze omleti ili jaja na oko, budite sigurni da ćete obradovati goste ukoliko im doručak servirate u obliku srca. Neobični kalup za sve vrste omleta i jaja stiže od poznatog brenda Kikkerland. Veoma je jednostavan za korišćenje i održavanje. Ovaj proizvod dostupan je i na našem tržištu. 

 

 

 

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...