Home  //  Oprema  //  Proizvodi  //  Kolica za korpe

WINTERHALTER GASTRONOM GMBH

KOLICA ZA KORPE

Naročito je u velikim kuhinjama naporno da se posuđe ručno sakupi na proizvodnim stanicama i da se transpor­tuje do mašine za pranje kuhinjskog pribora. Kolicima za korpe možete bez problema da prolazite kroz sve hodnike, da sakupite prljavo posuđe i da na kraju skroz ergonomski gurnete korpu direktno u mašinu. Nakon toga možete čisto posuđe isto tako jed­nostavno da odnesete do radnih stanica. Na taj način Winterhalter optimizuje vaš radni proces.

Proizvođač: Winterhalter Gastronom

Uvoznik i distributer: Winterhalter Gastronom YU

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.