Home  //  Oprema  //  Proizvodi  //  BRITA PROFESSIONAL

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktično rešenje za aparate za kafu 

Bilo u HoReCa ili u kancelariji, Brita AquaGusto filter za rezervoar za vodu poboljšaće ukus, miris i izgled kafe. Filter smanjuje naslage kamenca i može da se koristi za gotovo svaki aparat za kafu.  

Proizvođač: Brita Professional, Nemačka

Uvoznik i distributer: Fisti d.o.o, Smederevska Palanka

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.