Home  //  Oprema  //  Proizvodi  //  Winterhalter Veći učinak za manje novca

Winterhalter Veći učinak za manje novcaU okviru 14. međunarodnog sajma HoReCa opreme i 36. ITTFA međunarodnog sajma turizma, hala 2a, nivo C, na štandu Winterhaltera biće održana prezentacija nove PT Energy serije, gde će posetioci moći da vide sva najnovija tehnološka rešenja koja su prvi put primenjena u branši, na mašinama za pranje posuđa. Sve posetioce Winterhalterovog štanda očekuje popust na mašine za pranje posuđa do kraja godine.

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.