Home  //  Oprema  //  Proizvodi  //  Oprema  //  Nove tehnologije  //  Elektronski dozer za sipanje pića

Vlasnici ugostiteljskih objekata, ali i posetioci lokala u Srbiji konačno mogu da budu sigurni da će dobiti tačnu dozu naručenog pića. Naime, kompanija Monego plasirala je na srpsko tržište elektronski dozer za piće koji onemogućava proizvoljnost u sipanju pića. 

Proizvod funkcioniše tako što svaki šanker ili konobar ima svoj sigurnosni ključ koji omogućava registrovanje pića pod njegovim imenom (opcija koju vlasnik uređaja može po potrebi uključiti ili isključiti, ali se registracija pića obavlja u obe opcije). E-dozer registruje svako piće koje se upotrebi, uključujući i podatak o tome koja je vrsta pića korišćena u pripremi svake porudžbine, koja je vrsta votke korišćena u određenom koktelu i sl. Ti podaci se mogu uporediti s trenutnim zalihama pića kako bi se utvrdila neka eventualna nedozvoljena radnja. Kada se koristi ovaj aparat, nije moguće koristiti neko piće a da to ne bude registrovano. Upotreba E dozera omogućava i pregled svih artikala u ugostiteljskom objektu, veliki broj opcija tako da se uređaj lako prilagođava poslovanju u konkretnom objektu… E dozer obezbeđuje i različite vrste izveštaja kao što su oni o prometu, popisu potrošnje svakog konobara po smeni, popis potrošnje po smeni, čuvanje starih izveštaja i sve to na maternjem jeziku.

Proizvođač je poznata nemačka firma Microcos GmbH, a generalni zastupnik za područje Balkana je kompanija Monego.

Share

Najnovije vesti


Svako u srcu nosi svoju kafanu

Jovan Mrđenović

ugostitelj

Beograd 1867. slavi povratak kneza Mihaila Obrenovića iz Carigrada, gde mu je turski sultan uručio ferman o predaji srpskih gradova. U kafani Srpska kruna priređeno je veliko slavlje. Tim povodom došao je Jaša Ignjatović...



Danuška Kumara

Danuška Kumara

Glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd 



Iris New Balkan Cuisine

Iris New Balkan Cuisine, fine dining restoran, Beogradu je pre nešto više od dve godine, kada je otvoren, doneo novi koncept ugostiteljstva. Malo ko je verovao u njegov opstanak, ali zahvaljujući ogromnom entuzijazmu zaposlenih i ljubavi prema...



Tajna uspeha je u radu, posvećenosti i viziji

Mihailo Janković

direktor kompanije Nectar, govori za CaféBar network povodom obeležavanja jubileja, 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Nectar



Coca-Cola inspirisala sve da budu Deda Mraz i usreće decu iz SOS sela Srbije

Ove Nove godine 170 dece iz SOS dečijih sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici iskusiće radost praznika i provesti nezaboravno zimovanje zahvaljujući građanima Srbije i kompaniji Coca-Cola.