Home  //  Oprema  //  Proizvodi  //  Oprema  //  Nove tehnologije  //  Testo 104-IR infracrveni termometar

Testo 104-IR je najnoviji termometar renomirane nemačke kompanije Testo, a namenjen je za kontaktno i beskontaktno merenje temperature namirnica. Dizajniran je za upotrebu u hotelima, restoranima, keteringu i prehrambenoj industriji generalno. Termometar je u robusnom kućištu, po IP 65 i EN13485 standardima, a u skladu sa HACCP-om. Aparat ima sklopivu ubodnu sondu i senzore za infracrveno merenje u dve tačke. Temperaturni opseg u kome radi je od -50 do +250 °C, sa rezolucijom 0,1 °C u kontaktnom načinu merenja i od -30 do +250 °C, sa rezolucijom 0,1 °C kada radi u infracrvenom režimu. Malih dimenzija i sa sklopivom sondom idealan je pomoćnik u svakoj kuhinji.

Proizvođač: Testo, Nemačka    

Uvoznik i distributer: Superlab, Novi Beograd

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...



Kako uspeti u ugostiteljstvu

Jovan Mrđenović

ugostitelj

I naravno, sada se pitamo, kao što smo se uvek i pitali, šta je to što jedan restoran izbaci u orbitu, dok drugi propadaju uprkos velikim investicijama, mestu na kome se nalaze, stilu, nameštaju, izboru jela i pića,...