Home  //  Oprema  //  Nove tehnologije  //  Elektronski dozer za sipanje pića

Vlasnici ugostiteljskih objekata, ali i posetioci lokala u Srbiji konačno mogu da budu sigurni da će dobiti tačnu dozu naručenog pića. Naime, kompanija Monego plasirala je na srpsko tržište elektronski dozer za piće koji onemogućava proizvoljnost u sipanju pića. 

Proizvod funkcioniše tako što svaki šanker ili konobar ima svoj sigurnosni ključ koji omogućava registrovanje pića pod njegovim imenom (opcija koju vlasnik uređaja može po potrebi uključiti ili isključiti, ali se registracija pića obavlja u obe opcije). E-dozer registruje svako piće koje se upotrebi, uključujući i podatak o tome koja je vrsta pića korišćena u pripremi svake porudžbine, koja je vrsta votke korišćena u određenom koktelu i sl. Ti podaci se mogu uporediti s trenutnim zalihama pića kako bi se utvrdila neka eventualna nedozvoljena radnja. Kada se koristi ovaj aparat, nije moguće koristiti neko piće a da to ne bude registrovano. Upotreba E dozera omogućava i pregled svih artikala u ugostiteljskom objektu, veliki broj opcija tako da se uređaj lako prilagođava poslovanju u konkretnom objektu… E dozer obezbeđuje i različite vrste izveštaja kao što su oni o prometu, popisu potrošnje svakog konobara po smeni, popis potrošnje po smeni, čuvanje starih izveštaja i sve to na maternjem jeziku.

Proizvođač je poznata nemačka firma Microcos GmbH, a generalni zastupnik za područje Balkana je kompanija Monego.

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.



Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.



Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.



Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.



Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.