Home  //  Oprema

Na ekskluzivnom događaju održanom u novom londonskom umetničkom kompleksu Printworks, brend Ballantine’s edstavio saradnju sa reperom Reeps One i jedinstvene audio vizualizacije najnovije Ballantine’s True Music serije.

 

Kompanija Gastromaster, koja se bavi projektovanjem, opremanjem, proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme izlagaće na ovogodišnjem sajmu turizma.

 

Pri opremanju ili renoviranju enterijera ugostiteljskih objekata, ključno je stvaranje ambijenta u kom će se gosti osećati prijatno i udobno, i što je najvažnije, poželeti da se vrate.

 

Prijatna atmosfera i komfor su ključni zahtevi koje mora da zadovolji enterijer u ugostiteljskim objektima, jer njihov uspeh upravo zavisi od jedinstvenog ugođaja i želje za ponovnom posetom.

 

Hotelska kompanija MK Mountain Resort sa Kopaonika dobitnik je priznanja Brand Leader Award za lidera planinskog turizma u Jugoistočnoj Evropi.

 

Prema procenama Turističke organizacije Zlatibor, 2015. godina biće najuspešnija u istoriji turizma na ovoj planini – i po broju gostiju i po broju ostvarenih noćenja.

 

Dve kule sa po 14 spratova, u kojima će se nalaziti uprave javnih-komunalnih preduzeća, restorani, komercijalni i poslovni prostor, dve nove garaže, po jedna škola i vrtić, parkovi i pjacete, samo su deo onoga što je planirano u Bulevaru kralja Aleksandra, na potezu od Gospodara Vučića do Mite Ružića i Mis Irbijeve.

 

Etno-restoran Jezerce na glavnoj plaži Borskog jezera, na mestu gde su nekada bile prodavnica i kafana je renoviran i već je otvorio vrata za prve goste.

 

Na ovogodišnjem “Bir festu” , pored nastupa 34 benda,  posetioci će imati priliku da probaju oko  40 različitih vrsta piva.

 

Balansirajući držač za vinoInovativni dizajn i funkcionalnost odlika su ovog kreativnog držača za vino brenda Invotis. 

 

Štapići za višekratnu upotrebu u obliku ribica brenda Fred&Friends odlična su zamena za čačkalice, bilo da je reč o maslinama na tanjiru ili u alkoholnim pićima i koktelima. 

 

Gotovo u svim ugostiteljskim objektima, pa čak i u noćnim klubovima i barovima na meniju se nalaze sendviči, bilo da je reč o doručku, malim zalogajima ili pak, gurmanskim sendvičima koji posle burne noći vraćaju u život.

 

Ukoliko ste se odlučili da na meni vašeg restorana, kafića ili bara uvedete organsku hranu ili takozvani zdrav meni idealno rešenje za vas je multipraktična polipropilenska korpa za kuvanje i barenje povrća koja na naše tržište stiže iz poznate JosephJoseph radionice.

 

Jestivu čašu sa ukusom grejpfruta dizajnirali su Čelsi Briganti i Laj En Taker. Naime, frustrirani količinom ambalaže za jednokratnu upotrebu došli su na ideju da kreiraju čašu koja izgleda potpuno isto kao staklena. 

 

Gotovo svaki restoran, pa čak i mnogi kafići i barovi na meniju imaju doručak, a kako kažu ugostitelji, sve je više gostiju koji praktikuju da doručkuju u omiljenom lokalu. S obzirom na to da se u ponudi najčešće nalaze omleti ili jaja na oko, budite sigurni da ćete obradovati goste ukoliko im doručak servirate u obliku srca.