Home  //  Management

Za nas je održivo poslovanje investiranje u bolju i sigurniju budućnost lokalne zajednice u kojoj poslujemo - izjavila je Tamara Đurđić, direktor operativnog održivog razvoja u kompaniji Coca-Cola Hellenic Srbija.

 

Još jedan SAM Wine Club uz podršku kompanije FCA Srbija i vinarije Temet uspešno je održan.

 

Kruzer je oko 50 metara duži od Ajfelovog tornja i na svoje prvo probno putovanje, bez putnika, iz luke Sent Nazire u Francuskoj zaplovio je u četvrtak.

 

Beogradski festival igre u okviru svog trinaestog izdanja koje će biti održano od 19. marta do 10. aprila, pod sloganom Sreća se igra, predstaviće ukupno 15 kompanija iz 13 zemalja, sa preko 30 koreografskih postavki.

 


Iranska avio kompanija "Qeshm Air" planira da 17. marta obavi prvi čarter let između Beograda i Teherana. 

 

Na ceremoniji u Amsterdamu, kompaniji JTI u Srbiji dodeljeno je prestižno priznanje Top Employers Serbia 2016 i Top Employers Europe 2016 zahvaljujući izvanrednim uslovima koje pruža svojim zaposlenima. 

 

Beograd je postao važno mesto u biografiji umetnika koji učestvuju u kreiranju današnje igre.

 

Sedišta čija veličina se podešava prema veličini putnika patentiraće čuveni proizvođač aviona Airbus...

 

Beograd ima odlične restorane i vrsne domaćine, a dobar glas daleko se čuje, zar ne? Svesni odgovornosti koje priznanje CaféBar network recommends nosi, tokom cele godine vredno smo obilazili ugostiteljske objekte u Beogradu. 

Iako se čine kao veliko zadovoljstvo, te posete dobro su osmišljene i predstavljale su za nas ozbiljan radni zadatak. Nije nam bilo dovoljno to što znamo da neki lokali dugo i dobro rade, već smo morali i lično da se uverimo u njihov kvalitet. 

Neki lokali sami su se izdvojili i nametnuli jer imaju standardno dobru ponudu i uslugu, autentičnu priču i ostavljaju odličan utisak na goste, neki su, opet, odmah nakon otvaranja stekli kultni status. Želja nam je da najbolji ugostitelji dobiju i javno priznanje i da osete da je sav njihov trud prepoznala i stručna javnost.

A kako su priznanja dočekali vlasnici ovih restorana možete videti ovde: http://bit.ly/1M47U1a

 

Krsto Radović

master pastry chef i vlasnik Mandarina Cake Shopa 

Imao sam najboljeg šefa na svetu, Nika Patersona. Od njega sam mnogo naučio. Bio je strog i detaljan. Naučio me je disciplini, odnosu prema poslu, odgovornosti... I to je sada upisano u mom poslastičarskom DNK kodu – kaže Krsto Radović, master pastry chef i vlasnik Mandarina Cake Shopa

 

Đorđe Pavlov, ugostitelj

Stranci dolaze u Beograd zbog zabave, kvalitetne i jeftine hrane, i zato što je u lokalima dozvoljeno pušenje. Ko kaže drukčije, on je bitanga i lažov 

 

Štand zemlje-partnera ovogodišnjeg sajma obišla je visoka delegacija Srbije i naglasila dobre partnerske odnose dveju država.