Home  //  Management

Darko Matejić

Konobar u Bistro du Vin

Da glavni grad nikad ne spava najbolje znaju njegovi najverniji čuvari, oni koji dočekuju nasmejane mušterije i ispraćaju umorne goste. Ipak, posetioci kafića i restorana retko kad pomisle da iza njihovih širokih osmeha stoje isti ljudski problemi s kojima se svi suočavamo. Kako ostati priseban i nadasve ljubazan, objašnjava nam Darko, prijatni konobar vinarije Bistro du Vin

 

Filip Ćirić, ugostitelj

Sećam se i da je sve funkcionisalo po principu robne razmene. Ti imaš kvalitetno brašno, ja ti dam rakiju i slično. Mislim da gastronomija i dan-danas tako funkcioniše u Pirotu, naravno samo na moderniji način

 

Đorđe Pavlov

ugostitelj

Beograd ima fantastične ugostiteljske objekte, lokale na kojima bi mu svet pozavideo. Dobri primeri za to su Beton hala, Savamala i Cetinjska. Ali džabe kada će Cetinjsku zatvoriti stanari kojima smeta buka, a buke iz lokala gotovo da i nema

 

Đorđe Bulatović

kuvar restorana Miamiam

Kuvanje je psihički težak posao, pre svega za mlade koji se prvi put susreću s tom vrstom odgovornosti

 

Vojin je zamenio Lazara Petrovića, koji je prešao na poziciju direktora kompanije Delta DMD.

 

U hotelu 88Rooms u Beogradu juče je održana press konferencija povodom festivala Youtube kulture kod nas...

 

Srpska asocijacija menadžera (SAM) svoje aktivnosti nakon „letnje pauze“ započela je sada već tradicionalnim After Holiday koktelom, organizovanom u baštu hotela Crowne Plaza u Beogradu. 

 

Ugostitelji, proverite sve segmente svog poslovanja i zaslužite mesto među restoranima koji će biti preporučeni jer akcija CaféBar network recommends 2017 uveliko traje!

 

U Novom Sadu stupila je na snagu odluka grada da svi klubovi i lokali vikendom moraju biti zatvoreni u ponoć, a radnim danima i sat ranije. To je negativno uticalo na poslovanje ugostitelja jer su mnogi od njih sada primorani da ugase svoje poslove pošto ih ta odluka, kako kažu, tera u bankrot 

 

Bašte u centralnoj beogradskoj ulici Knez Mihailovoj često su omiljena mesta za predah kako turistima, tako i Beograđanima. Čim počne lepo vreme, već se podrazumeva da će skoro svi stolovi u lokalima u pešačkoj zoni biti popunjeni i to tokom celog dana. Međutim, ove godine, gradske vlasti su se namerile da to promene. Kako tvrde, kafići i restorani ne poštuju propise, pa često izlaze van okvira za koje su dobili dozvolu, time ugrožavajući kretanje pešaka

 

Keti je Katarina Janković,  vlasnica i direktorka firme City Co, koja se bavi uvozom, distribucijom i proizvodnjom profesionalne opreme za restorane, kafiće, klubove, pekare, picerije, poslastičarnice, hotele, ketering, fast food restorane, firme koja ove godine slavi deceniju uspešnog poslovanja. Osim toga, Keti je i majka dvoje dece i odlično se snalazi u obe životne uloge

 

Ekipa CaféBar networka obišla je najpopularnija beogradska klaberska mesta na vodi i na licu mesta proverila kako izgleda provod na rekama