Home  //  Management

Većina hotela u Srbiji danas ima dve ili tri zvezdice, a kriterijumi predviđeni novim pravilnikom tu strukturu će, u prvom trenutku, dodatno pogoršati, ocenjuju stručnjaci

 

Iako se u jednom restoranu prosečne veličine mesečno može nakupiti na desetine, pa i stotine kilograma organskog i neorganskog otpada, reciklaža u ugostiteljstvu je u povoju

 

Iako je bilo najavljeno da će od 1. januara ove godine HACCP standard biti obavezan za sve ugostiteljske objekte, njegova primena u lokalima širom Srbije i dalje se čeka...

 

U Srbiji ukupno postoji oko trideset kompanija specijalizovanih isključivo za pružanje usluga keteringa, od kojih je većina fokusirana na prestonicu, pokazalo je istraživanje koje je sproveo naš časopis

 

Pri određivanju cena šoljice espresa, ugostitelji se, osim nabavnom cenom kafe, rukovode i cenom kod konkurencije

 

Stevo Karapandža, Gastrokulturolog, najpopularniji kuvar Jugoslavije, pionir tv kulinarstva