Home  //  Management

Posle dugog i vrelog leta tokom kog su Beograđani tražili dobar provod na otvorenom, na splavovima, Adi i u baštama širom grada, došao je oktobar, a samim tim i vreme da ožive klubovi. Rad u 2012. završili su Sound, Freestyler, Plastic light, Letnji Bitef, bašta Brankowa, Lave, Central parka, Republike i desetine drugih, a vrata su otvorili Tube, The Box, Divljina, Fabrika, Mladost i mnogi drugi

 

Zimsko računjane vremena znak je da je vreme za klubove

 

Vlada Srbije usvojila je prvi paket mera za stabilizaciju javnih finansija koji od 1. oktobra podrazumeva i ukidanje 130 parafiskalnih nameta. Odgovore za CaféBar network dobili smo iz Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije

 

U kompaniji Carlsberg Srbija osnovana je posebna jedinica House of beer, čiji je cilj da se bavi promocijom premijum i super premijum brendova – Erdinger, Corona, Guiness, Budweiser, koji se već nalaze na tržištu Srbije

 

Konobar mora da bude i psiholog. Moramo da pročitamo svakog gosta koji uđe. Već po načinu na koji nam se javi možemo da ocenimo da li je dobro raspoložen ili ne, da li je ljut, nervozan, tužan

 

Festival vina, gastronomije i vinskog turizma  Mediteraneo biće održan 24. i 25. novembra 2012. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

 

Početkom oktobra u hotelu Conrad Algarve održana je ceremonija World Travel Award. Na ovoj dodeli nagrada su nominovani i hoteli iz Srbije: President, hotel Kontinental, hotel Park, Zlatnik, Hyatt Regency hotel i Square Nine

 

Pun pogodak u centar Beograda. Drugi restoran Vapiano otvario se početkom jula u centru Beograda na mestu nekadašnjeg restorana Ruski car

 

Ekipa CaféBar networka imala je priliku da na sajmu Prowine istraži neke od autohtonih sorti iz Španije, Italije i Portugala

 

Saveti za ugostitelje i zapažanja skromnog gosta Nemanje Tasića

 

Gde i kako odlagati plastiku ili staklo? Kako čuvati papirnu ambalažu? Može li neko sam da odveze otpad na deponiju ili to mora da uradi ovlašćena firma?