Home  //  Management

Predstavljamo vam troje ljudi – promoter, bukerka i frontmen – bez kojih svaki klub ne bi bio to što jeste iako se uobičajeno oni ne smatraju posebno zaslužnim za dobar provod. Ipak, upravo ljudi koji rade na tim mestima dovode i zadržavaju goste u klubu. Oni predstavljaju osnovu proizvoda koji se zove dobar provod

 

Raditi nešto samo zato što je tako rađeno i ranije, znači da se ograđujemo iskustvom iz prošlosti zato što nam je to već poznato, ali to ima i svoje loše strane u današnjem turbulentnom vremenu gde se situacije i principi menjaju velikom brzinom. Oslanjanje na ranija iskustva ponekada mogu da nas koštaju puno, pošto se zasnivaju na praksama koje su odavno izbačene iz upotrebe, iako mi možda ne želimo to da priznamo ili se plašimo da naučimo nešto novo

 

Beogradska asocijacija ugostitelja pokrenula je potpisivanje peticije protiv predloga gradske odluke o kažnjavanju ugostiteljskih objekata zbog proizvođenja prevelike buke. Peticija se odnosi na mogućnost komunalne policije ili inspekcije da zatvori lokal ako smatra da je muzika preglasna

 

Skockane devojke đuskaju u ritmu koji nameće bend na bini Brankow bara, za šankom je ekipa koja se ludo provodi uz šotove tekile, u separeu zaljubljeni par uživa u muzici i priči... Kroz klupsku gungulu provlači se mladić zagledan u iPad. Vreva noćnog kluba ne jenjava, a on kao da je van atmosfere i događanja, zastane, tipka iPad i odlazi u drugi kraj lokala. 

 

Jedna od najglamuroznijih žurki na svetu, Hed Kandi, po prvi put će se održati u Beogradu u četvrtak (20. decembra) u baru Brankow. Ova seksi disko senzacija iz Londona redovno se održava na najprestižnijim svetskim lokacijama, od Ibice do Las Vegasa, pa se u Brankowu, u koji će moći da se uđe samo u beloj odevnoj kombinaciji, očekuje pravi spektakl

 

Svetska turistička organizacija pri Ujedinjenim nacijama (UNWTO) saopštila je da je turizam u 2012. porastao za 3,5 do 4 posto. Najveći doprinos tom porastu dali su Kineski turisti, a odmah za njima turisti iz Rusije.

 

U hotelu Premier Aqua u Vrdniku, potpisan je ugovor o razvoju banjskog turizma vojvođanskih opština sa gradom Zrenjaninom i opštinama Kanjiža, Inđija,

 

Cuvee No 1 2008 proizvedeno u vinariji Zvonko Bogdan, dobilo je nagradu za najbolje srpsko vino za 2012. godinu na održanom Velikom Blind Testu u hotelu Zir

 

Povodom toga što je uspela da svoje vino izveze i na tržište Kine, Vinarija Aleksandrović iz Topole dobila je nagradu za osvajanje novog izvoznog tržišta u 2012. godini. Nagradu je dodelila Agencija za starna ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

 

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, cene u ugostiteljstvu u Srbiji porasle su za 1 procenat u odnosu na cene iz oktobra, a za 10 procenata u odnosu na isti period prošle godine.

 

Za razvoj i unapređenje turizma u 2013. godini Vlada je budžetom predvidela izdvajanje od 4,7 milijardi dinara.

 

Hotelski lanac Falkensteiner Michaeler Tourism Group otvorio je svoj prvi hotel Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina.