Home  //  Management  //  Aktuelnosti

- Verujemo da će se našim redovnim gostima dopasti zvuci saksofona kao i da će se svima onima koji prate Saxperience dopasti autentičnost nastupa u Klubu književnika -rekao je menadžer Kluba, Vladimir Lazarević.

 

U nekadašnjoj francuskoj četvrti u Šangaju nalazi se radnja The Press, u kojoj se prodaju sendviči. U radnji je uočljiv i stari Coca-Cola automat u ćošku. Ništa neobično na prvi pogled. Ali taj automat zapravo su vrata iza kojih se krije bar Flask, uređen u stilu američkih barova iz dvadesetih godina prošlog veka.

 

Pred početak još jedne sezone UEFA Lige Evrope, ljubitelji fudbala dobili su još jednog partnera sa kojim mogu da podele radost geldanja utakmice - Amstel Premium Pilsner pivo.

 

U krugu prijatelja i poslovnih saradnika, restoran Zapata obeležio je 10 godina uspešnog rada, proslavom održanom 17. septembra u Zapati na Zvezdari.

 

Mokrogorska škola menadžmenta organizuje gostovanje dr Danijela Golemana u Beogradu, koji po prvi put dolazi u ovaj deo Evrope. Psiholog i svetski poznati pisac će 2. oktobra u Sava centru govoriti o emocionalnoj inteligenciji, temi koja sve više interesuje modernog čoveka.

 

Šeik Mohamed bin Zayeda Al Nahyana danas počinje da gradi na Kopaoniku luksuzni hotel.

 

Kompanija Tim 99 d.o.o. postala je ekskluzivni uvoznik i distributer vinarije Skovin za teritoriju Srbije. Vinarija Skovin osnovana je 1979 godine, a njeni vinogradi se nalaze na brdima i padinama skopskog regiona.

 

Wiener Städtische osiguranje ima rešenje i pravu zaštitu. Polisa osiguranja neće sprečiti provalnike da obiju poslovni prostor, niti poplavu ili požar da unište imovinu, ali će obezbediti finansijsku nadoknadu da se biznis što pre ponovo osposobi, i da se za što kraće vreme nastavi sa radom

 

Mekdonalds će tokom ove godine u Americi zatvoriti ukupno 184 restorana, a otvoriti njih oko 125. Osim u Americi, zatvaranja filijala planirana su i na globalnom nivou, a američki lanac brze hrane nastoji da na taj način sanira štetu najvećeg pada prodaje u poslednjih deset godina.

 

"Pivska milja" nije olimpijska disciplina, ali s obzirom na to da privlači sve veći broj sportista, nije isključeno da jednog dana to i postane. Takmičari trče jednu milju, odnosno četiri kruga na atletskoj stazi (1.600 metara), a pre svakog kruga moraju da ispiju po jednu limenku piva.

 

Tuizam je velika razvojna šansa Vojvodine i Srbije, kaže Miroslav Vasin, potpredsednik pokrajinske Vlade. On je, prilikom posete Paliću, najavio da će se ovo mesto – pored Moskve, Dubrovnika i Dubaija - uskoro naći na listi najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu.

 

Više od 70.000 ljudi posetilo je deveti Lovefest u Vrnjačkoj Banji, gde je oko 200 izvođača iz celog sveta gostima priredilo tri nezaboravna festivalska dana, saopštili su danas organizatori.

 

Najnovije vesti


Da li je to baš tako?

Jovan Mrđenović
ugostitelj

Ne prođe dan da neko od ljudi u poznijim godinama ne zacvili za dobrim starim vremenima i boemskim kafanama kojih više nema



Dobro se dobrim vraća

 Predstavljamo Udruženje Dobro delo... Stefan Nikolić iz Vršca govori nam o misiji, projektima i planovima udruženja čiji je osnivač. Pomisao na to koliko je malo potrebno da se učini dobro delo kada nam se za to ukaže prilika, pokrenula je 2012....



Ujedinjeni u regulisanju bakšiša

Piše: Deana Dimitrijević

Praksa davanja napojnica stara je koliko i ugostiteljstvo, a nastala je spontano. Nisu je nametnuli ni ugostitelji ni gosti, već jednostavno postoji oduvek. Međutim, nijedan pozitivan pravni propis Republike Srbije ne...



Ostajemo bez kultnih kafana

Dragi naši gosti, pošto je vaša omiljena kafana Tašmajdan restitucijom vraćena vlasnicima, koji ne žele s nama da nastave poslovanje, mi vam najsrdačnije zahvaljujemo što smo imali vas kao drage goste i prijatelje – stoji na natpisu koji je...



Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...