Home  //  Management  //  Aktuelnosti

Londonski Big Ben neće se oglašavati četiri meseca što je najduže u 156 godina dugoj istoriji ovog sata.

 

Beogradski hotel Holiday Inn Express Belgrade – City svečano je otvoren 8. oktobra. Taj hotel predstavlja prvu švajcarsku investiciju u oblasti hotelijerstva u Srbiji, a deo je InterContinental Hotels Group (IHG).

 

Međunarodni festival organske i etno hrane i pića, domaće radinosti i folklora održava se sutra u Somboru.

 

U okviru ceremonije otvaranja 48. međunarodnog Sajma turizma u Novom Sadu, Zepter hotel nagrađen je za kvalitet hotelsko-turističkih usluga.

 

Hoteli kojima HotelBrain upravlja u Srbiji su hotel Park i hotel Leopold u Novom Sadu.

 


U restoranu Homa na Dorćolu, finska kompanija Lindstrom koja se bavi pružanjem usluga iznajmljivanja i održavanja radne odeće i staza, predstavila je svoj koncept poslovanja

 

Apartmani će imati pogled prema moru direktno iz kreveta, mermerno kupatilo sa velikom kadom i kabinom za tuširanje, dok će najluksuzniji biti Regent apartman od 360 kvadrata i u njemu će se nalaziti klavir i zlatni lusteri.

 

Direktor festivala Ivan Blagojević zahvalio se TOS-u i direktorki Gordani Plamenac na podršci, naročito  na promociji Nišvilla na najznačajnijim evropskim sajmovima turizma.

 

Let na ovoj relaciji trebalo bi da se nađe u ponudi kompanije Air India od 1. februara 2016. godine.

 

- Verujemo da će se našim redovnim gostima dopasti zvuci saksofona kao i da će se svima onima koji prate Saxperience dopasti autentičnost nastupa u Klubu književnika -rekao je menadžer Kluba, Vladimir Lazarević.

 

U nekadašnjoj francuskoj četvrti u Šangaju nalazi se radnja The Press, u kojoj se prodaju sendviči. U radnji je uočljiv i stari Coca-Cola automat u ćošku. Ništa neobično na prvi pogled. Ali taj automat zapravo su vrata iza kojih se krije bar Flask, uređen u stilu američkih barova iz dvadesetih godina prošlog veka.

 

Pred početak još jedne sezone UEFA Lige Evrope, ljubitelji fudbala dobili su još jednog partnera sa kojim mogu da podele radost geldanja utakmice - Amstel Premium Pilsner pivo.

 

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...