Home  //  Management  //  Aktuelnosti

Međunarodni festival organske i etno hrane i pića, domaće radinosti i folklora održava se sutra u Somboru.

 

U okviru ceremonije otvaranja 48. međunarodnog Sajma turizma u Novom Sadu, Zepter hotel nagrađen je za kvalitet hotelsko-turističkih usluga.

 

Hoteli kojima HotelBrain upravlja u Srbiji su hotel Park i hotel Leopold u Novom Sadu.

 


U restoranu Homa na Dorćolu, finska kompanija Lindstrom koja se bavi pružanjem usluga iznajmljivanja i održavanja radne odeće i staza, predstavila je svoj koncept poslovanja

 

Apartmani će imati pogled prema moru direktno iz kreveta, mermerno kupatilo sa velikom kadom i kabinom za tuširanje, dok će najluksuzniji biti Regent apartman od 360 kvadrata i u njemu će se nalaziti klavir i zlatni lusteri.

 

Direktor festivala Ivan Blagojević zahvalio se TOS-u i direktorki Gordani Plamenac na podršci, naročito  na promociji Nišvilla na najznačajnijim evropskim sajmovima turizma.

 

Let na ovoj relaciji trebalo bi da se nađe u ponudi kompanije Air India od 1. februara 2016. godine.

 

- Verujemo da će se našim redovnim gostima dopasti zvuci saksofona kao i da će se svima onima koji prate Saxperience dopasti autentičnost nastupa u Klubu književnika -rekao je menadžer Kluba, Vladimir Lazarević.

 

U nekadašnjoj francuskoj četvrti u Šangaju nalazi se radnja The Press, u kojoj se prodaju sendviči. U radnji je uočljiv i stari Coca-Cola automat u ćošku. Ništa neobično na prvi pogled. Ali taj automat zapravo su vrata iza kojih se krije bar Flask, uređen u stilu američkih barova iz dvadesetih godina prošlog veka.

 

Pred početak još jedne sezone UEFA Lige Evrope, ljubitelji fudbala dobili su još jednog partnera sa kojim mogu da podele radost geldanja utakmice - Amstel Premium Pilsner pivo.

 

U krugu prijatelja i poslovnih saradnika, restoran Zapata obeležio je 10 godina uspešnog rada, proslavom održanom 17. septembra u Zapati na Zvezdari.

 

Mokrogorska škola menadžmenta organizuje gostovanje dr Danijela Golemana u Beogradu, koji po prvi put dolazi u ovaj deo Evrope. Psiholog i svetski poznati pisac će 2. oktobra u Sava centru govoriti o emocionalnoj inteligenciji, temi koja sve više interesuje modernog čoveka.

 

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...