Home  //  Management  //  Aktuelnosti

Zvanično je započeta ski sezona na Kopaoniku, gde posetioci imaju priliku da isprobaju staze Karaman greben i Pančićev vrh. Najavljuje se otvaranje novog krila hotela Grand koji se nalazi u sklopu MK Mountain Resort, koji će otvoriti za posetioce novih 70 apartmana tokom aktuelne sezone.

 

Putovanje ovim vozom uključuje i obilazak papinog letnjikovca za cenu od 16 evra.

 

Stjuardesa kao kompenzacija zbog kašnjenja leta na Bali? Da, moguće je! 

 

Kruna bogatog programa bilo je proglašenje Ambasadora dobre usluge 2015, nakon čega je usledio Art performans prvog wellness ambasadora Srbije Peđe Filipovića.

 

Marriott je od juče i zvanično najveća hotelska grupacija sa preko 5.500 hotela širom sveta i 1.1 milion soba.

 

Sa spoljne strane ovaj Boing 787 je dizajniran tako da podseća na robota Artu-ditua, dok je unutrašnjost aviona redizajnirana do najsitnijih detalja, od jastuka do čaša. 

 

 

Akcija ima za cilj podizanje svesti o važnosti očuvanja životne sredine i predstavlja poziv i drugim kompanijama da se angažuju na sličan način u opštinama u kojima posluju.

 

Svečanošću u Home Centru kod Beogradskog sajma započela je manifestacija Veliki kućni sajam koja će trajati u svim objektima ovog trgovinskog lanca do 19. novembra.

 

Posetite nas u Hali 3 Beogradskog sajma na Media Marketu, prvom Sajmu medija, komunikacija i marketinga, koji se ove godine održava u sklopu Sajma knjiga - od 28. oktobra do 1. novembra.

 

Ovu ideju podržale su i holivudske zvezde Sajmon Peg i Ilajdža Vud.  

 

Londonski Big Ben neće se oglašavati četiri meseca što je najduže u 156 godina dugoj istoriji ovog sata.

 

Beogradski hotel Holiday Inn Express Belgrade – City svečano je otvoren 8. oktobra. Taj hotel predstavlja prvu švajcarsku investiciju u oblasti hotelijerstva u Srbiji, a deo je InterContinental Hotels Group (IHG).

 

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...