Home  //  Management  //  Aktuelnosti

Hotelski lanac Hyatt u 2015. godini je u svojih 250 hotela pronašao zloćudni softver za koji postoji mogućnost da je krao brojeve kartica gostiju.

 

Uvrstili su je i među najbezbednije avio-kompanije u regionu dodelivši joj šest zvezdica za bezbednost

 

Zemlja partner biće Republika Slovenija, a prema najavama organizatora, očekuje se da će na ovoj manifestaciji koja se održava po 38. put, biti još više posetilaca nego 2015. godine.

 

Autor teksta o Crnoj Gori, Tomas Hodžkinson, navodi da je jeftinija od francuske rivijere i sa manjim gužvama.

 

Prema izmenama Zakona o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu, svi kafići i restorani će biti nepušački, dok će pušenje biti dozvoljeno samo u letnjim baštama.

 

Nalazi se na 1170 metara nadmorske visine, ima 75 kreveta, i raspolaže sadržajima poput velnesa i turskog kupatila.

 

I ove sezone, skijaši će moći da skijaju zahvaljujući sistemima za veštačko osneživanje.

 

Nova međunarodna klasifikacija internacionalne gastronomije pod nazivom La Liste rangira hiljadu najboljih restorana širom sveta i pokrenulo je parisko udruženje Les Tables Des Cinq Continents sastavljeno od gastronomskih kritičara, intelektualaca i dvadeset međunarodnih stručnjaka i ambasadora iz celog sveta.

 

Više od dve trećine građana Novog Sada (69 odsto) dočekaće Novu 2016. u krugu porodice, a svojim bližnjima će u čak 80,4 odsto slučajeva poželeti dobro zdravlje...

 

Andrej Beslać imenovan je za generalnog direktora Carlsberg Srbija Grupe, počev od 1. januara 2016.Andrej će funkciju generalnog direktora preuzeti od Gabora Bekefija koji se više od pet godina nalazio na rukovodećim pozicijama kompanije u regionu jugoistočne Evrope.

 

Počela je i završila se na stadionu Santjago Bernabe i na njoj je učestvovalo više od 10.000 ljudi čime je postignut novi rekord.

 

Turističku ponudu i potencijal naše zemlje, predstavnici Grada Beograda i Turističke organizacije Srbije predstavili su u Abu Dabiju turističkim radnicima Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...