Home  //  Management  //  Aktuelnosti

Na ceremoniji u Amsterdamu, kompaniji JTI u Srbiji dodeljeno je prestižno priznanje Top Employers Serbia 2016 i Top Employers Europe 2016 zahvaljujući izvanrednim uslovima koje pruža svojim zaposlenima. 

 

Beograd je postao važno mesto u biografiji umetnika koji učestvuju u kreiranju današnje igre.

 

Sedišta čija veličina se podešava prema veličini putnika patentiraće čuveni proizvođač aviona Airbus...

 

Štand zemlje-partnera ovogodišnjeg sajma obišla je visoka delegacija Srbije i naglasila dobre partnerske odnose dveju država.  

 

Peta BTC (BelgradeTourism Conference) zakazana je za 20. februar 2016. Održava se u hali 4 Beogradskog sajma, u okviru Međunarodnog sajma turizma, od 10 do 16.30 časova.

 

Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija - Hotel i Gastroteh održava se od 17. do 21. februara 2016. u Zagrebu.

 

U Beogradu je u 2015. ukupan broj noćenja turista iznosio više od 1.6 miliona, od čega su čak 1.2 miliona ostvarili strani gosti.

 

Avion je preusmeren do Jute gde su stjuardese i izbačene iz aviona zbog neprimernog ponašanja...

 

U saradnji sa filmskom kućom Warner Bros, avio kompanija Turkish Airlines putnicima nudi let u svet u kome se bori Betmen protiv Supermena.

 

Nacionalni park u Meksiku, Majanski Tulum, naplaćivaće 2,42 dolara za pravljenje selfija na njihovom tlu.

 

Nekada dostupne samo za državnu elitu i najviđenije pojedince, čuvene Rimske Terme, otvorile su svoja vrata za posetioce iz celog sveta. 

 

Luksuzni hotel sa četiri ili pet zvezdica, uprkos negodovanju lokalnog stanovništva, biće izgrađen na ostrvu Lastavica, na prostoru tvrđave Mamula, u Crnoj Gori.

 

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...