Home  //  Management  //  Aktuelnosti

Izgledajte moderno i trendi, pa čak i u sportskom izdanju! 

 

Razlikuje se od tradicionalnih hotela jer je tehnološki u potpunosti prilagođen mladima.

 

Imaće 125 soba i apartmana sa pogledom na grad i na Savu.

 

Kako bi što više porodica posetilo Njujork, gradske vlasti grada osmislile su jednogodišnju kampanju koja će u nardenom periodu biti promovisana u tržnim centrima u Los Anđelesu, Čikagu, San Francisku, Dalasu, Denveru, Majamiju, Bostonu i Njujorku

 

Jedan od najvećih muzičkih festivala u zemlji, Lovefest, ovog avgusta doživeće svoje deseto jubilarno izdanje, a prve rođendanske žurke biće održane 22. I 23. aprila u beogradskom Hangaru.

 

Zahvaljujući novom dizajnu putnici će imati više prostora za noge, veće kasete za prtljag i toalete sa smart tehnologijom koja podrazumeva antibakterijske površine, samočisteće toalete i opuštajuću muziku.

 

Nemate šta da obučete? Potreban vam je savršen autfit za poslovna druženja ili dugo iščekivani afterwork parti?

 

Za nas je održivo poslovanje investiranje u bolju i sigurniju budućnost lokalne zajednice u kojoj poslujemo - izjavila je Tamara Đurđić, direktor operativnog održivog razvoja u kompaniji Coca-Cola Hellenic Srbija.

 

Još jedan SAM Wine Club uz podršku kompanije FCA Srbija i vinarije Temet uspešno je održan.

 

Kruzer je oko 50 metara duži od Ajfelovog tornja i na svoje prvo probno putovanje, bez putnika, iz luke Sent Nazire u Francuskoj zaplovio je u četvrtak.

 

Beogradski festival igre u okviru svog trinaestog izdanja koje će biti održano od 19. marta do 10. aprila, pod sloganom Sreća se igra, predstaviće ukupno 15 kompanija iz 13 zemalja, sa preko 30 koreografskih postavki.

 


Iranska avio kompanija "Qeshm Air" planira da 17. marta obavi prvi čarter let između Beograda i Teherana. 

 

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...