Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Svetski šampioni bartendinga na viski radionicama


Poslednji novembarski vikend u ovoj godini u Beogradu pored dobrog provoda obećava i edukaciju – treći Viski sajam održaće se 24. i 25. novembra u SubBeernom centru (Cetinjska 15). Bogati program sajma nudi degustaciju više od 100 vrsta viskija, a posetioci će biti i u mogućnosti da se bolje upoznaju sa kulturom i istorijom viskija na najboljem edukativnom programu koji je vezan za ovo zlatno piće.

Od premijernog predstavljanja i upoznavanja sa Naked Grouse blended malt viskijem svetske klase, preko ulaska u centar "viski turizma" i uvida u svet Islay viskija u drugačijem svetlu, do otkrića jedinstvenog sveta Glenfiddich maltova, najprodavanijeg svetskog single malt viskija, otkrivanja zanimljivog sveta viski koktela i nekonvencionalnog sveta Monkey Shoulder-a, organizatori su se pobrinuli da kreiraju potpuno viski iskustvo za svakog ljubitelja "vode života".

U svet viskija kroz jednočasovna predavanja sa degustacijom, uvešće nas svetski i domaći priznati barmeni: Ansisa Ancovsa, Vladimir Simić, Zdravko Brkić i Marko Miladinović.

Ovo je jedinstvena prilika da probate vrhunske vrste viskija koje se retko nalaze na ovim prostorima, kao i da kada naručite ,,dobar viski’’ budete sigurni da ste to stvarno i dobili. Mesta na radionicama su ograničena, a o temama, terminima i predavačima možete saznati na stranici whiskyfair.rs

Whisky Fair Beograd veoma je posvećen promovisanju odgovorne konzumacije alkohola zbog toga deo sredstava od ulaznica za radionice i aktivacija doniraće se za podršku promovisanja odgovorne konzumacije alkohola.

Radno vreme sajma je u subotu, 24. 11. od 12 do 02h, u nedelju 25.11. od 12 do 20h, a više informacija o sajmu potražite na whiskyfair.rs ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 

Share