Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Svetski šampioni bartendinga na viski radionicama


Poslednji novembarski vikend u ovoj godini u Beogradu pored dobrog provoda obećava i edukaciju – treći Viski sajam održaće se 24. i 25. novembra u SubBeernom centru (Cetinjska 15). Bogati program sajma nudi degustaciju više od 100 vrsta viskija, a posetioci će biti i u mogućnosti da se bolje upoznaju sa kulturom i istorijom viskija na najboljem edukativnom programu koji je vezan za ovo zlatno piće.

Od premijernog predstavljanja i upoznavanja sa Naked Grouse blended malt viskijem svetske klase, preko ulaska u centar "viski turizma" i uvida u svet Islay viskija u drugačijem svetlu, do otkrića jedinstvenog sveta Glenfiddich maltova, najprodavanijeg svetskog single malt viskija, otkrivanja zanimljivog sveta viski koktela i nekonvencionalnog sveta Monkey Shoulder-a, organizatori su se pobrinuli da kreiraju potpuno viski iskustvo za svakog ljubitelja "vode života".

U svet viskija kroz jednočasovna predavanja sa degustacijom, uvešće nas svetski i domaći priznati barmeni: Ansisa Ancovsa, Vladimir Simić, Zdravko Brkić i Marko Miladinović.

Ovo je jedinstvena prilika da probate vrhunske vrste viskija koje se retko nalaze na ovim prostorima, kao i da kada naručite ,,dobar viski’’ budete sigurni da ste to stvarno i dobili. Mesta na radionicama su ograničena, a o temama, terminima i predavačima možete saznati na stranici whiskyfair.rs

Whisky Fair Beograd veoma je posvećen promovisanju odgovorne konzumacije alkohola zbog toga deo sredstava od ulaznica za radionice i aktivacija doniraće se za podršku promovisanja odgovorne konzumacije alkohola.

Radno vreme sajma je u subotu, 24. 11. od 12 do 02h, u nedelju 25.11. od 12 do 20h, a više informacija o sajmu potražite na whiskyfair.rs ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 

Share

Najnovije vesti


Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.