Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Moderno i trendi

Izgledajte moderno i trendi, pa čak i u sportskom izdanju! Neka vam iscepane farmerke budu glavni adut u gotovo svakoj odevnoj kombinaciji. One su bile iostale nezaobilazni prolećni komad svake zone. Kombinujte ih sa jednostavnim modelima poput majica sa sloganima u jednobojnim varijantama. Stajling možete upotpuniti jaknom sa dva lica, a da li ćete se odlučiti za roze ili sivu boju neka zavisi od toga da li želite da postignete kežual, sportski ili večernji izgled.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

I vaš muškarac neka bude u trendu! Sako je nezaobilazni modni komad ove sezone, za njega. Ležerni krojevi savršeno se uklapaju uz elegantni, poslovni, ležerni ili kežual stil, a pored toga, muški sako je najbolja modna investicija jer se lako kombinuje uz ostatak garderobe. U kombinaciji sa džinsom birajte pamučni jednobojni sako i kariranu košulju i imaćete stajling bez greške.

 

 

Više inspiracije potražite na www.legend.rs

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...