Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Hotel prilagođen generaciji Y

 

Prvi Radisson RED hotel otvoren je u Briselu. Reč je o potpuno novoj hotelskoj filozofiji, prvenstveno namenjenoj generaciji Y, takozvanim milenialsima. Razlikuje se od tradicionalnih hotela jer je tehnološki u potpunosti prilagođen mladima. Kompletan tim ovog hotela regrutovan je putem socijalnih mreža, a umesto na recepciji, gosti dobijaju sve informacije putem velikih tableta koji se nalaze u holu hotela. Rezervacija sobe, naručivanje hrane u restoranu ili pića u baru, vrši se preko RED aplikacije. U restoranu OBar + Kitchen služi se hrana pripremljena od isključivo organskih, lokalnih namirnica. A, dok hrana ne stigne, gosti mogu da odigraju partiju bilijara ili stonog tenisa.

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...