Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Management  //  Manifestacije  //  HoReCa samit u Pragu 26. i 27. novembra

 

Samit pod nazivom Lideri u HoReCa industriji u Centralnoj i Istočnoj Evropi i državama Komonvelta, biće održan u Pragu 26. i 27. novembra, u organizaciji Međunarodnog biznis saveta. 

Ovaj događaj okupiće više od 150 stručnjaka, među kojima su proizvođači hrane i pića, poznati kuvari i šefovi nagrađeni Mišlenovim zvezdicama, kao i vlasnici hotela, restorana, kafića i predstavnici pekarske industrije. U sklopu samita biće održano nekoliko panel diskusija u vezi sa aktuelnim dešavanjima u branši, kao i brojne radionice i poslovni sastanci.

Ugostiteljstvo je sektor u kojem se promene stalno dešavaju, kako bi se ispratili trendovi i zakonodavni standardi, navode organizatori, dodajući da će ovo biti jedinstvena prilika za razmenu iskustva sa kolegama iz CEE i CIS regiona.

CafeBar network biće jedan od medijskih sponzora hoReCa samita u Pragu, a u sledećem broju časopisa čitajte detaljan izveštaj sa ove manifestacije.

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...