Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  CafeBar network u Hali 3 Beogradskog sajma

Posetite nas u Hali 3 Beogradskog sajma na Media Marketu, prvom Sajmu medija, komunikacija i marketinga, koji se ove godine održava u sklopu Sajma knjiga - od 28. oktobra do 1. novembra. 

Na štandu izdavačke kuće B network, koja izdaje časopise CafeBar Network, Market network, Pharma network i Ton – energija boja, specijalizovane za različite industrije.

Ne propustite priliku da se na licu mesta pretplatite na naše časopise, da učestvujete u našoj anketi za preporuku restorana u sklopu naše akcije CafeBar network Reccomends, da se bolje upoznate sa našim izdanjima. 

I to nije sve, jer na našem štandu je i mobilni bar Udruženja barmena Srbije, a tu su i barmeni iz Bar Centrala i svako ko se pretplati na časopis, imaće priliku da se oproba u pripremi koktela, a zatim i da uživa u degustaciji.

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.