Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  CafeBar network u Hali 3 Beogradskog sajma

Posetite nas u Hali 3 Beogradskog sajma na Media Marketu, prvom Sajmu medija, komunikacija i marketinga, koji se ove godine održava u sklopu Sajma knjiga - od 28. oktobra do 1. novembra. 

Na štandu izdavačke kuće B network, koja izdaje časopise CafeBar Network, Market network, Pharma network i Ton – energija boja, specijalizovane za različite industrije.

Ne propustite priliku da se na licu mesta pretplatite na naše časopise, da učestvujete u našoj anketi za preporuku restorana u sklopu naše akcije CafeBar network Reccomends, da se bolje upoznate sa našim izdanjima. 

I to nije sve, jer na našem štandu je i mobilni bar Udruženja barmena Srbije, a tu su i barmeni iz Bar Centrala i svako ko se pretplati na časopis, imaće priliku da se oproba u pripremi koktela, a zatim i da uživa u degustaciji.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.