Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Zapata proslavila deceniju uspešnog rada

U krugu prijatelja i poslovnih saradnika, restoran Zapata obeležio je 10 godina uspešnog rada, proslavom održanom 17. septembra u Zapati na Zvezdari. Bila je to prva Zapata koja je otvorena u Beogradu.

- Onog dana kada smo otvorili restoran pogled mi je prelazio preko punog lokala. Za stolovima sede poznata lica, prijatelji, poslovni saradnici. Oni će postati naši stalni gosti. To su ljudi koji su do tada imali prilike da se susretnu sa meksičkom kuhinjom, ali ne u Srbiji. Svima je bilo drago kada se Zapata otvorila – pričao nam je Miloš Krivokuća, osnivač Zapate, kada smo u časopisu CafeBar network predstavljali ovaj meksički restoran. 

Od dana otvaranja do danas prošla je decenija uspešnog rada, a u međuvremenu je Zapata, osim Zvezdare, osvojila i druge delove grada. Zapata Ciudad u strogom centru grada otvorena je 2012. godine, a nedugo zatim svoja vrata je otvorila i Zapata Rio u sklopu hotela Jugoslavija na Novom Beogradu.

- Zadovoljni smo poslovanjem i srećni što proslavljamo desetogodišnjicu rada. Nastavićemo za naše goste da pripremamo jedinstvene meksičke specijalitete po kojima smo prepoznatljivi. Spremni smo za nove poslovne pobede – rekao nam je na proslavi desetogodišnjice poslovanja Dejan Manitašević, jedan od vlasnika restorana Zapata.

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...