Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Zapata proslavila deceniju uspešnog rada

U krugu prijatelja i poslovnih saradnika, restoran Zapata obeležio je 10 godina uspešnog rada, proslavom održanom 17. septembra u Zapati na Zvezdari. Bila je to prva Zapata koja je otvorena u Beogradu.

- Onog dana kada smo otvorili restoran pogled mi je prelazio preko punog lokala. Za stolovima sede poznata lica, prijatelji, poslovni saradnici. Oni će postati naši stalni gosti. To su ljudi koji su do tada imali prilike da se susretnu sa meksičkom kuhinjom, ali ne u Srbiji. Svima je bilo drago kada se Zapata otvorila – pričao nam je Miloš Krivokuća, osnivač Zapate, kada smo u časopisu CafeBar network predstavljali ovaj meksički restoran. 

Od dana otvaranja do danas prošla je decenija uspešnog rada, a u međuvremenu je Zapata, osim Zvezdare, osvojila i druge delove grada. Zapata Ciudad u strogom centru grada otvorena je 2012. godine, a nedugo zatim svoja vrata je otvorila i Zapata Rio u sklopu hotela Jugoslavija na Novom Beogradu.

- Zadovoljni smo poslovanjem i srećni što proslavljamo desetogodišnjicu rada. Nastavićemo za naše goste da pripremamo jedinstvene meksičke specijalitete po kojima smo prepoznatljivi. Spremni smo za nove poslovne pobede – rekao nam je na proslavi desetogodišnjice poslovanja Dejan Manitašević, jedan od vlasnika restorana Zapata.

Share