Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Bačka Stina našla se u filmu najvećeg svetskog distributera vina

Najveći svetski online distributer vina wine.com uključio je bračku Stinu u svoj promotivni film.

Stina svoj međunarodni uspeh duguje i nagrađivanom brendigu iza kog stoje agencije Brandoctor i Bruketa&Žinić OM. Stinina potpuno bela etiketa poput drevnog bračkog kamena inspiriše i poziva na kreativno izražavanje. 

- Upravo je etiketa na sajmovima ono što se prvo primeti i što uopšte mami da se proba - kazao je Ivica Kovačević, direktor razvoja vinarije Jako vino – Stina.

Stina vina su prisutna na tržištu tek četiri godine, a već su postala vrlo poznato i traženo vino u Hrvatskoj, ali i mnogim zemljama sveta. Ovo vino prisutno je na tržištima Francuske, Nemačke, Belgije, Švajcarske, SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Japana, Kine, Švedske, Srbije, Slovenije, Gvatemale i Španije u vinotekama i restoranima od kojih mnogi nose jednu ili dve Mišlenove zvezdice. Služi se uz poziv gostima da ostave trag na etiketi i da je tako personalizuju. 

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.