Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Više od 300 hotela u "Vodiču hotelske privrede Srbije"

Jedinstvena zbirka hotelske ponude, "Vodič hotelske privrede Srbije", na kojoj je mesto našlo više od 300 odabranih hotela, najnoviji je projekat Poslovnog udruženja hotelsko ugostiteljske privrede Srbije – HORES.

Na engleskom i srpskom jeziku, u pisanom i elektronskom obliku, HORES hotel guide – Hotelski vodič namenjen je korisnicima na domaćem i stranom tržištu, ali i potencijalnim investitorima.

Vodič Poslovnog udruženja hotelsko ugostiteljske privrede Srbije HORES osmišljen je kao opšti pregled, ali ne i detaljan opis hotelske ponude.

Udruženje ovaj Vodič preporučuje kao smernicu u odabiru hotela, turistima i svima onima koji traže najbolje mesto za konferencijski rad. Sastavni deo publikacije su i kontakti, putem kojih korisnici mogu da se detaljnije informišu o kapacitetima određenih hotela.

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.