Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Čuveno špansko pivo od sada i u Srbiji

Promocijom za medije, održanom u bašti Tranzita, kompanija Carlsberg Srbija predstavila je potrošačima novi brend u svom portfoliju. Radi se o španskom svetlom pivu, San Miguel FRESCA. 

Među prisutnima su bili i glumci Viktor Savić i Andrija Milošević, koji su iskoristili priliku da se razonode igrajući popularne letnje društvene igre zajedno sa poznatim TV licem, Andrejem Maričićem, Milanom Vučićevićem, popularnim tviterašem sa pseudonimom Ničim Izazvan, kao i nekoliko predstavnika medija.

- Većina nas se zbog naporne svakodnevice raduje dragocenim trenucima kada možemo da ostavimo posao, opustimo se i uživamo u slobodnom vremenu sa bliskim prijateljima. San Miguel FRESCA je osvežavajući napitak koji će upotpuniti letnju atmosferu i druženje, i sigurni smo da će biti izbor naših potrošača tokom ovih toplih dana. Kompanija Carlsberg je inače poznata po tome da konstantno uvodi nove vrste piva na srpsko tržište, nastojeći da odgovori na različite zahteve ljubitelja piva. Radujemo se što je od sada i San Miguel FRESCA deo naše bogate ponude - rekla je ovom prilikom Jovana Mladenović, menadžer za komunikacije kompanije Carlsberg Srbija.

San Miguel FRESCA je svetlo lager pivo koje je najbolje kada se posluži rashlađeno, a preporučuje se konzumiranje direktno iz flaše, uz krišku limuna ili limete.

Uz sadržaj alkohola od 4.4%, ovo premium flaširano pivo dostupno je u Srbiji od juna 2015. godine u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.33 l.

Share