Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Tranzit bar svrstan u selekciju najatraktivnijih mesta za provod u našem glavnom gradu

Na ovogodišnjoj svetskoj izložbi Expo 2015 u Milanu, čija je centralna tema Nahranimo planetu. Energija života, u sklopu manifestacije Dani Beograda predstavljeni su turistički potencijali našeg glavnog grada, a među njima i Tranzit bar, koji na autentičan način spaja tradiciju beogradske klupske scene, nove svetske ugostiteljske trendove i savremenu kuhinju. 

Prezentacijom koja je održana u Paviljonu Srbije, u okviru predstavljanja turističke ponude naše prestonice, Tranzit bar je, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda odgovorio na temu nastupa Srbije, koja glasi Okusi hranu, oseti život. Brojni posetioci iz celog sveta imali su priliku da se kroz atraktivnu video prezentaciju, brošuru i demonstraciju pripreme osvežavajućih koktela od organskog voća, kao i kvalitetan DJ set, upoznaju sa novim trendovima i uslugom koji ovaj bar-restoran iz Savamale nudi svojim gostima. 

- Velika nam je čast što smo dobili priliku da predstavljamo naš grad i našu zemlju na najvećoj svetskoj smotri privrede i kulture u Milanu. Utoliko mi je draže što smo izabrani među izuzetno kvalitetnim ugostiteljskim lokalima i što nam je Turistička organizacija Beograda ukazala poverenje. Imali smo priliku da razmenimo iskustva sa kolegama iz celog sveta, što je za nas dragoceno, s obzirom na to da idemo u korak sa najnovijim svetskim ugostiteljskim trendovima – istakao je tim povodom Đorđije Stajkić, jedan od osnivača Tranzit bara.

Share