Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Recept za vođenje restorana stiže na naše prostore

U restoranima su recepti jedna od glavnih tema. Međutim, recepti za hranu nisu jedini bitni u vođenju ugostiteljskog objekta. Dairy Queen više od 70 godina primenjuje jedan jednostavan recept za uspeh.

Tajna jednog od najstarijih lanaca brze hrane u Americi, koji je sinonim za porodični restoran u američkom stilu, je u kombinaciji vrednih ljudi koji vode restorane, ukusnoj hrani i primamljivim poslasticama. Oni su svoju slavu dobili zahvaljujući, sasvim jednostavno, sladoledu na točenje. Iako mnogi to imali u ponudi, Dairy Queen strogo čuva svoju tajnu za pravljenje svog sladoleda. Dalje, to im je kasnije poslužilo za čitavu paletu slatkih proizvoda po kojima su poznati.

Inače, ove godine lanac će ponovo otvoriti restorane u Evropi, a među poželjnim tržištima, nalaze se i zemlje ovog regiona.

- Naravno, kad kažemo zemlje Balkana, mislimo na zemlje bivše Jugoslavije, i zaista, ta tržišta su vrlo značajna za naš međunarodni razvoj. Međutim, zbog broja stanovnika i veličine tržišta u svakoj od zemalja, voleli bismo da nađemo jednog regionalnog primaoca franšize koji bi bio spreman da razvija mrežu u regionu, u najmanje tri-četiri zemlje, s tim što restorani ne bi morali da budu otvoreni u svakoj od zemalja u isto vreme. Inače, verujemo da će se Dairy Queen dopasti svim lokalnim potrošačima koji traže veći izbor i raznolikost u ponudi – naveo je u jednom intervjuu Amir Kremer, potpredsednik i menadžer razvoja američkog lanca restorana Dairy Queen.

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.