Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Ovog leta posetite najveći pab na otvorenom u Beogradu

U Srbiji će ovog leta biti najveći pab na otvorenom. Radi se o Beer Gardenu, koji će biti otvoren od 10. jula do 12. avgusta.

Beogradska kulturna mreža, u cilju promocije Beer Festa u Beogradu, kao i privlačenja većeg broja turista u Beograd, ove godine će prvi put organizovati Beer Garden manifestaciju na Adi Ciganliji na makiškoj strani.

Posetioci mogu da očekuju različitost ukusa, tekstura, aroma i boja u kombinaciji sa poznatim domaćim brendovima I industrijskim ječmenim napicima iz 40 zemalja širom sveta. Kako je najavljeno, u ovom ambijentu će se služiti preko 150 vrsti piva, među kojima će, između ostalog, biti Ale piva, belgijsko Blonde, nemačko Hefewaizen i klasični Lager. Ovaj događaj upotpuniće prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg craft pokreta pivarstva.

Osim bogate pivarske ponude, posetioci Beer Gardena svake večeri moći će da uživaju u besplatnim koncertima, kako je to tradicija u vreme Beer Festa.

Belgrade Beer Fest i manifestacija Beer Garden realizuju se uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda I JP “Ada Ciganlija”.

Share