Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Ovog leta posetite najveći pab na otvorenom u Beogradu

U Srbiji će ovog leta biti najveći pab na otvorenom. Radi se o Beer Gardenu, koji će biti otvoren od 10. jula do 12. avgusta.

Beogradska kulturna mreža, u cilju promocije Beer Festa u Beogradu, kao i privlačenja većeg broja turista u Beograd, ove godine će prvi put organizovati Beer Garden manifestaciju na Adi Ciganliji na makiškoj strani.

Posetioci mogu da očekuju različitost ukusa, tekstura, aroma i boja u kombinaciji sa poznatim domaćim brendovima I industrijskim ječmenim napicima iz 40 zemalja širom sveta. Kako je najavljeno, u ovom ambijentu će se služiti preko 150 vrsti piva, među kojima će, između ostalog, biti Ale piva, belgijsko Blonde, nemačko Hefewaizen i klasični Lager. Ovaj događaj upotpuniće prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg craft pokreta pivarstva.

Osim bogate pivarske ponude, posetioci Beer Gardena svake večeri moći će da uživaju u besplatnim koncertima, kako je to tradicija u vreme Beer Festa.

Belgrade Beer Fest i manifestacija Beer Garden realizuju se uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda I JP “Ada Ciganlija”.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...