Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Rockaway Lake festival vas okuplja na Adi!

Rockaway Lake je prvi veliki muzički festival na otvorenom koji okuplja najbolje globalne izvođače visokonaponskog rokenrola i srodnih gitarskih žanrova. Ovo je ujedno i prvi ovakav događaj koji će biti održan na Adi Ciganliji. Među ovogodišnjim gostima biće premijernih predstavljanja aktuelnih bendova, ekskluzivnih regionalnih nastupa sada već kultnih imena i to uz podršku regionalnog i lokalnog tipa.

Pored gostujućih “hedlajnera” jezero će razdrmati i bendovi sa regionalne i lokalne andergraund scene, među kojima su i neka etablirana, ali i manje poznata perspektivna imena:

Don Gatto (Mađarska), Last Hope (Bugarska), Vendetta (Bugarska), Hardfaced (Makedonija), SMUT (Makedonija), Free Ride (Hrvatska), Urban Instinkt (BIH), Punkreas (Crna Gora), Shoplifters (Novi Sad), Neprijatelj Prelazi Zeku (Novi Sad), Prilično Prazni (Beograd), Dot the Eye (Beograd), Violent Chapter (Beograd), Technicolor Lies (Beograd)

Posetioce očekuju i nastupi pobednika takmičenja Rockaway Lake Battle of the Bands za čije se mesto pod festivalskim suncem pobrinula sama publika, glasajući online za svoje favorite, a to su: beogradska celtic-punk atrakcija Scordisci i  mladi obrenovački punk rock sastav U Zmajevom Gnezdu.

Program festivala odvijaće se paralelno na dve bine, a biće zastupljeni i svi uobičajeni festivalski sadržaji: DJ nastupi, „band merch“, nekoliko „chill“ zona, gostujući barovi, tattoo, najbolji brendovi različite „ulične“ i „brze hrane“, promocije, happy hour i dr.

Vrata će za posetioce biti otvorena već od 14 časova tokom trajanja festivala, a ono što organizatori sa ponosom ističu jesu promotivne i uobičajene gradske cene hrane i pića. Posetioci mogu uzeti dvodnevni festivalski paket karata po ceni od četiri hiljade dinara i jednodnevne ulaznice koje koštaju dve i po hiljade dinara.

Karte u pretprodaji možete kupiti preko prodajne mreže GIGSTIX, u svim većim Corner Shop-ovima i knjižarama Vulkan. Festival će se održati 26. i 27. juna.

 

Share