Home  //  Management  //  Aktuelnosti  //  Hotel na mestu motela

 

Turistički komples sa hotelom Bosfor biće otvoren sredinom juna na mestu nekadašnjeg motela Morava u Aleksincu. Hotel će imati četiri zvezdice, a u okviru kompleksa biće i šoping centar, bazen i sportski tereni. Investitor je Fevzi Šilik, turski preduzetnik koji je uložio oko 10 miliona evra. Radovi na izgradnji šoping mola, bazena i sportskih sadržaja su u toku, i prema rečima investitora, trebalo bi da budu završeni do kraja godine. 

 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.